Descopera modele de baterii chiuveta potrivite pentru orice spatiu

Descopera modele de baterii chiuveta potrivite pentru orice spatiu

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Un subiect important atunci cand discutam despre baie, amenajare si obiecte sanitare il reprezinta ce model de baterie chiuveta alegem. Importanta acestuia este data de faptul ca bateria este cea mai utilizata parte componenta a unei chiuvete, este supusa mai des factorilor de actiune externi si prin urmare se poate defecta mai rapid.

Astfel, pentru a evita situatii neplacute precum baterii care se defecteaza rapid trebuie sa stim care sunt caracteristicile unei baterii calitative, ce modele ar trebui sa alegem si de unde le achizitionam.

Baterii clasice, baterii monocomanda si modele mult mai performante

Chiar daca bateriile clasice insumeaza toate modelele de baterii dotate cu doua manere de actionare a apei, in prezent aceasta denumire este in mod gresit asociata cu bateriile monocamanda. Aceasta asociere gresita are loc din cauza faptului ca cele din urma sunt utilizate pe scara larga la nivel mondial.

Insa bateria clasica, cea cu dubla comanda, isi poarta denumirea pentru ca modelul dupa care sunt realizate acestea este foarte vechi. Totusi, in acelasi timp nu trebuie sa facem o alta confuzie, si anume ca o baterie clasica ar fi un sistem rudimentar, modelele actuale de baterie chiuveta clasica sunt realizate dupa cele mai noi tehnologii, sunt dotate cu pastile de teflon si sunt extrem de utile, mai ales in locuintele amenajate in stil rustic.

Pe langa aceste doua modele, exista multe altele mult mai performante. O baterie chiuveta poate fi dotata cu senzor de miscare, senzor care porneste jetul de apa atunci cand mainile sunt apropriate de el.

Vezi si:  Magazine cu haine second hand? Avantaje, dezavantaje si sfaturi

Mai exista si baterii care detin maner si functii diferite de reglare a temperaturii. Acest aspect va permite mentinerea unei temperaturi constante a apei de fiecare data cand bateria este actionata.

Insa, orice baterie moderna care se doreste a fi calitativa trebuie sa fie dotata, in mod obligatoriu, cu aerator care are rolul de a mentine o presiune constanta si optima a apei. Aeratorul va proteja bateria de supunere la presiuni ale apei prea mari care pot cauza spargerea acelei baterii chiuveta.

Ce trebuie sa contina o baterie pentru a rezista in timp?

Pastilele dintr-o baterie sunt cei mai importanti factori care raspund de rezistenta unei baterii. In prezent, se utilizeaza atat pastile de teflon cat si pastile ceramice. Cele din urma sunt mult mai rezistente. In combinatie cu un material rezistent utilizat pentru conceperea corpului bateriei, rezultatul va fi rezistenta in timp, de ordinul anilor.

Este important de analizat si suprafata modelelor de baterie chiuveta. Cele cu suprafata cromata prezinta proprietati de a rezista coroziunii, depunerilor de calcar si formarii petelor. Bateriile cu suprafata cromata sunt mult mai usor de intretinut si au un aspect vizual mult mai placut, pe care si-l pastreaza in timp.

Accesorii pentru baterie

Cand se doreste achizitionarea unei baterii este recomandat sa se opteze pentru cele care au incluse in pachet filtrele necesare pentru nisip si impuritati. Filtrele au rol de imbunatatire a calitatii apei, prin urmare acestea sunt esentiale.

Alegand un model de baterie chiuveta, acesta este destinat spre a putea fi utilizat o perioada indelungata de timp. Prin urmare, alegeti o baterie care sa se potriveasca designului din baie. Pe Baterii-lux.ro puteti descoperi o gama variata de modele si forme, toate de o calitate exceptionala si la preturi accesibile, pentru orice buget.

Vezi si:  Tendinte in calatorie in 2018- destinatiile care merita sa fie descoperite

Date de contact:

Adresa – Bucuresti, Str. Cap. Gheorghe Ion, Nr.11

E-mail – office@baterii-lux.ro

Telefon – 0721482872

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.