Diane Kruger a dezvaluit sexul primului sau copil

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intr-un interviu video acordat site-ului Extra, Diane Kruger a confirmat faptul ca a devenit mama recent pentru prima data, dezvaluind si sexul primului sau copil. Un moment rar pentru o vedeta reputata pentru discretia sa…

La 42 de ani, Diane Kruger se bucura din plin de maternitate. Aflata pe afisul filmului Welcome to Marwen, actrita a profitat de un interviu video acordat site-ului Extra difuzat luni, 10 decembrie pentru a confirma faptul ca a dat recent nastere primului sau copil. Tatal copilului este Norman Reedus (americanul este si tatal lui Mingus, in varsta de 19 ani al carui mama este Helen Christensen).

Cea care a pastrat secretul cu privire la sarcina sa pana la capat si nu a reactionat nicio clipa la numeroasele zvonuri a iesit in sfarsit la declaratii. Presa a scos la iveala faptul ca, la inceputul lunii noiembrie actrita americana a dat nastere primului sau copil al carui prenume si sex nu erau inca divulgate. In timpul unui interviu acordat alaturi de partenera sa Janelle Monae, blonda a acceptat sa evoce numele fericirii sale pentru prima data.

Interpelata de catre jurnalist care a numit-o « tanara mama », Diane Kruger a afisat un zambet larg in timp ce vorbea despre maternitate si tot ce presupune aceasta. A numit maternitatea drept « un cadou frumos ». Diane a mai afirmat faptul ca fetita este foarte mica dar ea este deja epuizata si ca are uneori senzatia ca este un super-erou. Drept urmare este vorba despre o fiica, adorabila cu siguranta.

In ceea ce priveste parul sau turcoaza in ultimul film jucat, Diane Kruger a afimat ca o va lasa pe fiica sa, fara indoiala sa isi vopeasca parul asa cum vrea, vrea sa fie o mamica fun.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.