Directia 5 a ramas fara solist

Directia 5 a ramas fara solist

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Se pare ca formatiile de rock si pop de la noi din tara sunt in criza. Dupa ce formatia Iris a ramas fara Cristi Minculescu, Walter Popa si Doru Borobeica, iata ca o alta formatie cunoscuta intampina probleme similare. Este vorba despre Directia 5 care tocmai l-au pierdut pe Tony Seicarescu, frontmanul formatiei. De mai bine de o luna membrii trupei concerteaza in formula clasica cu Cristi Enache drept solist, dublat de Alina Alinka Crisan. In aceasta formula, membrii formatiei Directia 5 au cantat zilele trecute la editia cu numarul 50 a Festivalului de muzica de la Amara.

Primul solist al formatiei, Tony (1993-1995) a participat la inregistrarea cunoscutului album Seductie lansat in 1993 dupa care a ales sa se stabileasca in Olanda unde a cantat timp de mai multi ani. Tony a fost reprimit in sanul formatiei in urma cu cinci ani dupa ce a cantat timp de un an in formatia Krypton dar a mai plecat inca o data din formatia care l-a lansat. Dupa plecarea acestuia, liderul formatiei Direcția 5, Marian Ionescu,  a reusit sa găseasca un super solist, pe Costica Sandu.

După ce “l-a scos din foame” pe Tony, care pleacă pentru a doua oară din cadrul formatiei Direcția 5, compozitorul l-a instaurat drept ajutor de nadejde al lui Cristi Enache pe unul dintre cei mai buni solisti din sfera heavy metal-ului autohton, in 2012. Rocker cu patalama (a activat în trupele Act,Krypton si Voltaj ).

In urma cu ceva vreme Marian Ionescu, liderul trupei care tocmai a sarbatorit 25 de ani de activitate muzicala intensa declara ca Tony este cel care a adus echilibrul in sanul formatiei Directia 5. Cel mai probabil Tony a avut nevoie de o pauza datorita faptului ca a devenit recent tata din nou.

Vezi si:  Un nou scandal la Hollywood

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.