Directia 5 a ramas fara solist

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Se pare ca formatiile de rock si pop de la noi din tara sunt in criza. Dupa ce formatia Iris a ramas fara Cristi Minculescu, Walter Popa si Doru Borobeica, iata ca o alta formatie cunoscuta intampina probleme similare. Este vorba despre Directia 5 care tocmai l-au pierdut pe Tony Seicarescu, frontmanul formatiei. De mai bine de o luna membrii trupei concerteaza in formula clasica cu Cristi Enache drept solist, dublat de Alina Alinka Crisan. In aceasta formula, membrii formatiei Directia 5 au cantat zilele trecute la editia cu numarul 50 a Festivalului de muzica de la Amara.

Primul solist al formatiei, Tony (1993-1995) a participat la inregistrarea cunoscutului album Seductie lansat in 1993 dupa care a ales sa se stabileasca in Olanda unde a cantat timp de mai multi ani. Tony a fost reprimit in sanul formatiei in urma cu cinci ani dupa ce a cantat timp de un an in formatia Krypton dar a mai plecat inca o data din formatia care l-a lansat. Dupa plecarea acestuia, liderul formatiei Direcția 5, Marian Ionescu,  a reusit sa găseasca un super solist, pe Costica Sandu.

După ce “l-a scos din foame” pe Tony, care pleacă pentru a doua oară din cadrul formatiei Direcția 5, compozitorul l-a instaurat drept ajutor de nadejde al lui Cristi Enache pe unul dintre cei mai buni solisti din sfera heavy metal-ului autohton, in 2012. Rocker cu patalama (a activat în trupele Act,Krypton si Voltaj ).

In urma cu ceva vreme Marian Ionescu, liderul trupei care tocmai a sarbatorit 25 de ani de activitate muzicala intensa declara ca Tony este cel care a adus echilibrul in sanul formatiei Directia 5. Cel mai probabil Tony a avut nevoie de o pauza datorita faptului ca a devenit recent tata din nou.

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!