Esti celibatar…din cauza telefonului tau Android

Esti celibatar…din cauza telefonului tau Android

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Esti singur si disperat? Dar daca aceasta singuratate a ta s-ar datora telefonului tau inteligent? Ti se pare un lucu imposibil, nu-i asa? Conform unui studiu, detinerea unui telefon inteligent iti poate distruge viata sentimentala.

Oricat de surprinzator ti s-ar pare acest lucru, o ancheta condusa de o companie de vanzare de obiecte online, Decluttr, a ajuns la concluzia ca, detinerea unui telefon intelgent Android te-ar putea lasa celibatar. Studiul, efectuat asupra unui numar de 1200 de celibatari americani a demonstrat faptul ca 70% din persoanele interogate se indreaptau mai degraba spre o persoana care poseda un iPhone, mai degraba decat spre o persoana care poseda un Android. 65% din cei participanti la studiu au delcarat ca nu ar intra intr-o relatie cu cei care poseda un telefon Android. In ceea ce priveste utilizatorii Android lucrurile stau tot asa. 53% au declarat ca nu ar iesi in oras cu un posesor de iPhone.

In timpul primei intalniri, aspectul telefonului tau (oricare ar fi marca) poate conta in cadrul impresiei generale pe care o faci. Daca pentru sexul feminin conteaza ce telefon poseda barbatul cu care iese in oras, nu da deloc bine daca acesta apare cu un model vechi de telefon, in ceea ce ii priveste pe domni, acestia se vor uita la aspectul telefonului – ecranul sa nu fie spart, telefonul sa nu fie zgariat deoarece isi vor face o impresie proasta despre cea cu care au iesit la intalnire.

Concluzia – cel mai bine ar fi sa detii un telefon ultimul racnet si in stare buna daca vrei sa mergi la agatat. Mai ales ca, aceeasi ancheta a scos la iveala faptul ca doua persoane din cinci emit o judecata asupra celuilalt in functie de marca telefonulu inteligent.

Vezi si:  De ce ai alege un termosemineu pentru casa ta? Iata ce ne sfatuiesc expertii

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.