Ethan Hawke si Joaquin Phoenix sunt invitatii de onoare din cadrul American Independent Film Festival

Ethan Hawke si Joaquin Phoenix sunt invitatii de onoare din cadrul American Independent Film Festival

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cunoscutii actori Ethan Hawke si Joaquin Phoenix sunt invitati de onoare in cadrul Amrican Independent Film Festival care s va desfasura la Cinema Pro. Festivalul incepe azi, 15 septembrie si programul complet al festivalului poate fi consultat pe filmedefestival.ro.

Actorul Joaquin Phoenix se afla la noi in tara cu ocazia filmarilor pentru productia internationala The Sisters Brothers in regia lui Jacques Audiard. Cu ocazia prezentei celor doi actori lor la Bucuresti, American Independent Film Festival organizeaza in ziua de sambata, 16 septembrie, o serie de proiectii speciale. Incepand cu orele 19.00, la Cinema PRO va fi proiectat filmul „The Little Hours” in regia Jeff Baena (2017) iar de la ora 21:00, la CinemaPRO, este programat filmul lui Spike Jonze, „Her”, cu Joaquin Phoenix in rolul principal. In functie de ora la care se vor încheia sambata filmarile la filmul The Sisters Brothers, Joaquin Phoenix este asteptat la inceputul sau la finalul proiectiilor, pentru a saluta publicul.

Festivalul de film prezinta si o sectiune speciala, Focus Ethan Hawke in cadrul careia, actorul, de asemenea prezent la Bucuresti va introduce filmele „Born to Be Blue” (19 septembrie, ora 21.00, Cinema PRO) si „Boyhood” (20 septembrie, ora 19.15, Cinema PRO) si va sustine un Q&A la finalul proiectiei „Before the Devil Knows You’re Dead” (21 septembrie, ora 19.00, Cinema PRO), la inchiderea festivalului.

Programul complet al festivalului American Independent Film Festival de la Bucuresti se poate consulta online pe filmedefestival.ro si pe CinemaPRO.ro iar biletele pot fi cumparate la casa de bilete CinemaPRO si pe eventim.ro dar si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinăriile OMV), sediile Eventim (Bucuresti: Bulevardul I.C.Brătianu 6, incinta Cinema Pro si Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall). Pretul unui bilet la festival este 15 lei.

Vezi si:  Seriale coreene pe care trebuie sa le vezi

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.