Asigurari de deces

Asigurari de deces

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Simtea ca nu mai are aer in piept si ca se sufoca. Nu-i venea nici ei sa creada ca statea fata in fata cu o persoana autorizata care sa-i explice cum sta treaba cu polita de asigurare in caz de deces si ce anume mai exact presupun toate acele daune in caz de deces in accident. Inca nu-i venea sa creada ca face acest lucru.

Ba mai mult decat atat spre uimirea ei, oamenii de la acea companie pareau rezonabili si dispusi sa o ajute sa inteleaga ce reprezinte toate aceste notiuni.

Si-ar fi dorit sa nu plece si mai mult decat atat si-ar fi dorit sa nu fie pusa intr-o astfel de situatie. Insa teama ca ceva rau putea sa i se intample prin acele locuri straine o facu sa-si ia inima in dinti si sa realizeze toate acele acte necesare pentru aceasta polita de asigurare.

Marea teama a ei era legata de faptul ca toate acele lucruri nu faceau nimic mai mult decat sa o inspaimante. Ceeace isi dorea ea era sa plece cat mai repede sa munceasca nu sa discute despre servicii funerare Bucuresti si firme de pompe funebre in cazul in care era sa moara.

I se parea ca in acel moment toata acea discutie era destul de deplasata, cu toate ca cel care ii vorbea era o persoana destul de calma si care in mare parte ii explica rabdator tot ce avea de facut. Stia ca nu trebuie sa aiba un comportament agresiv mai ales fata de cel care ii explica, dar teama ei ca toate acele lucruri oribile se vor intampla cand va ajunge in acea tara straina o facu sa-si piarda echilibrul si starea emotionala pentru un moment.

Vezi si:  Concediu platit pentru cei care divorteaza, un proiect marca PSD

Nu era inca pregatita sa infrunte toate astea, nu voia sa stie nimic din tot ceea ce i se putea intampla si prin urmare isi spunea ca acele privilegii pe care respectivul agent le numea beneficii nu isi au rostul.

Nu voia sa stie de banii pe care familia ei i-ar fi dobandit in cazul in care ar fi decedat intr-un accident, nu voia sa stie ce alte servicii de acest tip i se cuveneau. Nu o interesau toate astea si voia sa scape cat mai repede. Ii venea sa planga, dar nu voia sa se faca de ras.

Cu siguranta nu ar fi ajuns aici daca nu ar fi fost nevoita sa faca acest lucru. Prin urmare ura acel contract pe care il semnase si care practic o obligase sa ajunga in aceasta situatie. Se simtea incoltita si nu stia care era cea mai buna cale de scapare. Spera ca la un moment dat toate aceste lucruri sa se termine cat mai curand, sa se ridice de pe acel scaun si sa plece cat mai repede.

Constientiza ceea ce i se spunea, dar nu era pregatita sa asculte toate aceste lucruri.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.