Fiica lui Stelian Ogica – o mireasa superba la brat cu fotbalistul Adrian Ropotan

Fiica lui Stelian Ogica – o mireasa superba la brat cu fotbalistul Adrian Ropotan

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Fiica lui Stelian OgicaCine nu il cunoaste pe faimosul Stelian Ogica? Cu siguranta cine s-a declarat spectator al emisiunilor lui Dan Diaconescu, ii cunoaste foarte bine povestea. Pentru ceilalti, este un nume din showbiz-ul autohton care a facut furori pentru castigurile la loto, femeile frumoase si povestile cu schemele la 6/49 pe care le urma cu strictete.

A venit vremea ca Stelian Ogica sa devina cel mai mandru socru mic! Fiica lui se marita cu faimosul fotbalist Adrian Ropotan, cu care era logodita de foarte mult timp. Chiar de anul trecut trebuiau sa faca nunta, insa anul acesta a fost decisiv pentru relatia lor!

Pe data de 10 Iunie 2017, Raluca Ogica s-a maritat cu Adrian Ropotan la Snagov. Nasii de cununie au fost bunii lor prieteni, Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, sotul ei. La nunta, mireasa a avut o rochie superba, care i-a pus in evidenta formele si frumusetea.

Nasa, pe de alta parte, a avut o tinuta eleganta, insa mult prea sclipitoare, de culoare roz, cu un decolteu mult prea generos. Cu doua saptamani inainte de nunta, Raluca Ogica a fost rasfatata de sotul ei cu iesiri in oras la unul din cele mai luxoase si fitoase restaurante din capitala. Fostul fotbalist Dinamo isi iubeste foarte mult sotia si a tinut ca toate detaliile sa fie bine puse la punct pentru ca invitatii, peste 300 de persoane – politicieni si vedete -, sa se simta bine si sa se distreze pe acordurile lui Adrian Minune si Damian Brothers.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.