Flyere ieftine: elemente de care ar trebui sa tii cont atunci cand elaborezi un fluturas publicitar

Flyere ieftine: elemente de care ar trebui sa tii cont atunci cand elaborezi un fluturas publicitar

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

plianteFlyerele, denumite generic si flurturasi publicitari sunt mici, portabile si pot fi impartite cu usurinta in toate zonele aglomerate ale oraselor! Datorita tehnologiei revolutionare de care dispunem, putem realiza cu mare usurinta flyere ieftine, fara costuri aditionale, direct de acasa, doar stand in fata unui calculator!

Daca insa ne propunem sa realizam un material promotional care sa dezvolte un impact vizual rapid in randul trecatorilor, pe care sa ii converteasca in potentiali clienti, specialistii artei tipografice ne recomanda sa apelam la ajutor specializat.

Datele recente arata ca utilitatea serviciilor de promovare este un aspect pe care desigul nu-l poate contesta. Primul aspect de care trebuie sa tinem cont in sustinerea unui astfel de argument este faptul ca, in virtutea unei competitii tot mai acerbe existente in toate sectoarele de business, distribuitia de materiale publicitare face parte din ecuatia unei afaceri de succes.

Serviciile de promovare se realizeaza, atat in spatiul online, cat si in mediul offline. Dezvoltarea internetului a permis extinderea publicitatii in sfera retelelor de socializare. Cu toate acestea, mijloacele clasice de a face raspandite oferte, produsele si serviciile unei companii nu si-au pierdut in niciun fel din valoarea si importanta pe care o aveau acum cateva decenii.

Mai precis, tiparul offset si printul digital au reinviat arta tipografica, aducand-o, insa, la un alt nivel, acela in care grafica si designul se imbina cu textul intr-un soi de perfectiune care sa ofere un nou stil promovarii prin materialele pe suport de hartie.

Vezi si:  Cat ne costa o excursie la targurile de Craciun din iarna

Imprimarea in tiraje mari a unor flyere ieftine a fost posibila, in primul rand, datorita revirimentului tehnologic, care a inlesnic optimizarea costurilor de productie.

Mergand pe aceste considerente, putem spune de fluturasul publicitar a devenit una dintre cele mai conune alegeri ale administratorilor de afaceri online si offline, datorita faptului ca acestea pot ajunge mult mai usor la publicului tinta. Separat, un set de flyere ieftine permite o personalizare mult mai pronuntata comparativ cu celelalte metode existente, ajungand direct in mainile potentialului comparator.

Pentru a realiza flyere ieftine care sa atraga, este foarte important, asadar, sa urmam cativa pasi importanti:

Titlu expresiv si corespunzator

Aceastea sunt practic cele doua elemente care contribuie, in mare masura, la succesul unei campanii promotionale, indiferent de amplitudinea si de specificul acesteia! Pentru a oferi posibililor cumparatori toate informatiile de care au nevoie, evita titlurile exclusiviste, senzationale, si focuseaza-te, mai mult, pe latura informativa!

Nu uita ca un titlu bun va descrie, intotdeauna, in cuvinte putine, produsele si serviciile promovate. Studiile arata ca nu mai putin de 90% dintre trecatori decid sa citeasca mai departe materialul primit daca titlul acestuia le starneste interesul.

Stabileste cu precizie publicul tinta

Pentru a vedea ca afacerea ta creste vazand cu ochii, nu este suficient doar sa prezinti totul in cuvinte frumoase. Tehnica marketing-ului de succes se bazeaza, in prinul rand, pe arta de a sti si de a stabili, cu maxima precizie, segmentul publicului tinta caruia ii sunt adresate materialele pe care intentionezi sa le distribui. In acest mod, va fi mult mai simplu ca flyerele sa ajunga in prealabil la persoanele care sunt cu adevarat interesate sa testeze sau sa cumpere produsele sau serviciile pe care le oferi.

Vezi si:  Romii au manifestat de-a lungul Europei impotriva rasismului

Atentie la textul din cadrul unui flyer ieftin

Nu are prea mare importanta ce buget iti propui sa aloci achizitiei de flyere sau pliante! Pentru a avea parte de rezultatele asteptate, trebuie sa acorzi o atentie sporita textului din cadrul acestora! Textul are, deci, menirea de a descrie succint produsul si serviciul si in niciun caz sa induca in eroare sau sa ofere informatii contradictorii.

Textul lung creeaza, adesea, un sentiment de plictiseala si redundanta si poate deveni cu usurinta irelevant pentru potentialii cumparatori.

Imaginile valoreaza cat o mie de cuvinte

Sa fie, oare adevarat sau doar un simplu mit inventat de asa-zisi specialisti ai tiparului? Studiile de specialitate au relevant insa, ca aceasta zicala este pe deplin justificata. Chiar daca optezi pentru un set de flyere ieftine, imaginile trebuie sa fie alese si realizate cu maxima atentie, intrucat ele au rolul de a capta atentia vizuala a trecatorului si de a ghida asupra continutului din interiorul fluturasului publicitar.

De aceea, este foarte important ca imaginile sa nu faca nota discordanta cu natura textului si scopul campaniei de informare.  Imaginile trebuie sa puna in valoare produsele sau oferta ce se doreste promovata si nicidecum sa distraga atentia de la text.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.