Focuri de arma la Buzau! Oamenii se cearta ca in Vestul Salbatic!

Focuri de arma la Buzau! Oamenii se cearta ca in Vestul Salbatic!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Focuri de arma la BuzauDin pacate, nu numai americanii isi fac legea cu pistolul, ci si romanii. Putini sunt cei care detin o astfel de arma periculoasa, ce poate fi folosita in cazuri de auto-aparare, asa cum prevede legea. Asadar, povestea seamana cu una din filmele western. La Buzau, doi tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice, au mers la un barbat de 50 de ani, sa ii ceara explicatii cu privire la un gratar.

Conflictul era mai vechi, iar omul stia despre anturajul in care se invarteau cei doi tineri. Ametiti bine de aburii alcoolului, cei doi merg acasa la omul care locuieste la parterul unui bloc, si incearca sa intre peste el in casa, asa cum sustine acesta. In iuresul situatiei, speriat si deloc stapan pe site, omul pune mana pe pistolul cu bile pe care il detine in mod legal si trage spre cei doi indivizi in speranta de a scapa de ei. Un tanar de 23 de ani este ranit usor, iar vecinii alerteaza politia, sunand la 112.

Barbatul ranit nu este internat in spital, pentru ca nu are rani grave. Se pare ca tot scandalul a pornit de la un gratar, de la un conflict mai vechi. Oamenii legii au deschis o ancheta. Aceasta va stabili daca barbatul a actionat legal, in legitima aparare, sau nu, si cu ce intentii se duceau cei doi tineri la aceas ora tarzie din noapte la domnul cu pistolul.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.