Fosile si mamifere preistorice la Iulius Mall, Cluj

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Iulius-Mall-ClujDaca esti pasionat de fosile si de vietuitoare care au cutreierat pamanturile noastre in urma cu cateva milioane de ani, atunci Expo Mineralia din Iulius Mall cu exponate unice care vorbesc despre existenta unor mamifere preisorice este evenimentul ideal pentru tine. In plus, deoarece ne aflam in plina perioada a concediilor insorite, la Bag Expo sunt expuse o varietate de articole de sezon.

Parterul Iulius Mall gazduieste targurile Expo Mineralia si Bag Expo pana duminica inclusiv. Principalele vedete sunt fosilele sub forma de dinti ale mamiferelor preistorice precum Mosasaur sau Megalodon. Megalodon reprezinta o specie disparuta de rechini, veche de aproape 28 de milioane de ani. Mososaur era un mamifer marin care a trait in urma cu 75 de milioane de ani in urma. Pe langa aceste exponate rare, doamnele si domnisoarele care se pregatesc intens sa plece in vacanta pot alege dintr-o gama variata de accesorii, stralucitoare si elegante. Targul reuneste numai putin 150.000 de articole realizate din flori de mina, cristale, lemn, geoda, pietre pretioase si semi pretioase care provin din 50 de tari.

Tot in aceeasi perioada, parterul Iulius Mall din Cluj va gazdui un targ de genti si accesorii Bag Expo. Vor fi expuse in jur de 6000 de articole din piele naturala si ecologica cu diferite imprimeuri, florale sau geometrice. Gentile de plaja si rucsacurile pentru drumetii, accesoriile de vacanta sunt vedetele targului. Portofele, curele, genti, rucsacuri sport pentru domni, toate sunt disponibile la targiul Bag Expo din Iulius Mall.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.