Galatiul transformat in capitala anti-drog

Galatiul transformat in capitala anti-drog

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

galati anti drogIn perioada 20-25 iunie 2017 in Galati urmeaza sa se desfasoare saptamana dedicate Zilei Mondiale Antidrog. La acest eveniment urmeaza sa participe in jur de 60.000 de locuitori ai orasului si nu numai. Primaria orasului Galati, in parteneriat cu CIADO Romania va organiza, timp de sase zile, unul din cele mai complexe programe de prevenire a consumului de droguri din Romania. In cele sase zile, un numar de 80 de voluntari urmeaza sa distribuie in jur de 60.000 de mape care contin informatii importante precum simptomatologia persoanei care consuma droguri.

Se vor organiza conferinte ad-hoc si seminarii in principalele intersectii ale orasului, urmeaza sa se realizeze in jur de 5000 de interviuri cu locuitorii Galatiului cu privire la comunitatea in care locuiesc si se vor organiza numeroase expozitii pe tema implicarii tinerilor in acest program national.

Intre 23-25 iunie, pe platoul din fata Salii Sporturilor se vor organiza o multime de spectacole pentru copii, evenimente culturale si artistice. Zi de zi, se vor lansa peste 1000 de lampioane, 100 de baloane cu heliu si un foc de artificii impresionant urmeaza sa  inchida acest festival urban.

Conferinta organizata in data de 24 iunie strange o multime de personalitati ale lumii politice, academice dar si ministri responsabili cu aplicarea Strategiei Nationale Antidrog.

CIADO Romania este cel mai reprezentativ si mediatizat ONG antidrog de la noi din tara si dispune de cele mai complexe si mai vizibile programe de prevenire, educatie civica si responsabilitate comunitara, iar in acest an sarbatoreste un deceniu de activitate .

Vezi si:  Confirmare din partea procurorilor cu privire la revolutia din ‘89

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.