Gama de aparate auditive reincarcabile, o inovatie pe piata medicala care iti poate schimba viata

Gama de aparate auditive reincarcabile, o inovatie pe piata medicala care iti poate schimba viata

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Izolarea sociala a devenit un fenomen frecvent intalnit in randul pacientilor cu forme grave de hipoacuzie. Odata cu pierderea auzului, se instaleaza si problemele de natura psihologica in anumite cazuri, si – implicit – o capacitate scazuta de a te mai bucura de viata. Specialistii au avut in vedere aceste efecte secundare ale hipoacuziei si au depus eforturi in activitatea lor de cercetare, pentru a le imbunatati viata pacientilor.

Gama de aparate auditive reincarcabile: wesound.ro/aparate-auditive/reincarcabile este un raspuns la aceste nevoi. Aceste echipamente de ultima generatie sunt solutia optima pentru pacientii activi, pasionati de calatorii, de excursii si de lungi plimbari. Iata care sunt avantajele pe care le asigura dispozitivele si cum sunt ele o solutie reala pentru reabilitare.

 

Mobilitate deplina prin kitul mobil de incarcare al aparatelor auditive

Toate aparatele auditive ce integreaza functia de reincarcare vin la pachet cu un kit special, mobil, care nu mai conditioneaza incarcarea device-ului de existenta unei surse electrice. Pacientii se pot bucura, pe deplin, de patru zile de mobilitate fara priza. Kitul mobil permite incarcarea de 3 ori a echipamentului medical, fara sursa electrica. Astfel, purtatorii acestui tip de aparat auditiv se pot deplasa in mici excursii, chiar in inima naturii, acolo unde nu exista alimentarea cu energie electrica. Mobilitatea este marele atuu!

 

Conectivitate directa cu orice device care integreaza tehnologia Bluetooth®

Avantajele aparatelor auditive de ultima generatie nu se opresc doar la functia de reincarcare. Dotate full, ultra-moderne si extrem de practice, aceste echipamente medicale permit conectivitatea directa cu orice tip de dispozitiv electronic care integreaza tehnologia Bluetooth®. Prin intermediul transmitatoarelor inteligente si componentei Smart Mic, aparatele auditive se pot conecta direct la TV, telefon, radio sau orice alt tip de device. Acest lucru faciliteaza si incurajeaza socializarea, comunicarea directa cu ceilalti.

 

Confort in auditia propriei voci, prin functia speciala My Voice

Pentru pacientii purtatori de aparate auditive, confortul in auditia propriei voci este un element extrem de important in modul in care isi accepta afectiunea cu care se confrunta. Specialistii au avut in vedere si acest aspect, atunci cand au creat gama inovativa de aparate auditive, care vine la pachet cu o functie speciala. Este vorba de functia My Voice, prin care pacientul isi poate recunoaste vocea si poate face o distinctie clara intre vocea sa si a celorlalti. Odata cu aparatul auditiv, ai acces si la o aplicatie pentru setari.

 

In doar 4 ore de incarcare, te bucuri de 24 de ore de functionare

Pe langa kitul mobil de reincarcare, un alt accesoriu important pentru aceasta gama de echipamente medicale este incarcatorul Smart Li-Ion. El este „responsabil” pentru functionarea la cel mai inalt nivel a aparatului, timp de 24 de ore, dupa doar 4 ore de incarcare. In astfel de conditii, nu gresim atunci cand afirmam ca aceste device-uri inovative pot schimba viata pacientilor care sufera de hipoacuzie, chiar si de cele mai severe forme. Aparatele auditive au 4 optiuni de receptor, adaptabil in functie de evolutia bolii.

Cum poti testa gama de aparate auditive reincarcabile? Programeaza-te la WeSound.ro!

WeSound.ro este unul dintre cele mai mari si mai importante centre de protezare auditiva din tara. Ai sansa sa te programezi la o consultatie gratuita si sa te bucuri de consultanta specialistilor, care – pe baza analizelor (timpanograma, audiograma) – iti vor sugera solutia optima pentru a te bucura de un stil de viata activ.

WeSound.ro crede cu tarie in inovatie si colaboreaza cu Rexton, producatorul de aparate auditive reincarcabile, pentru a le conferi tuturor pacientilor bucuria de a trai in comunitate. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

Mobil: (+4) 0314.252.726

E-mail: office@wesound.ro

 

 

 

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.