“Game of Thrones”: Kit Harington dezvaluie de ce Jon Snow a ucis-o pe Daenerys Targaryen

“Game of Thrones”: Kit Harington dezvaluie de ce Jon Snow a ucis-o pe Daenerys Targaryen

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Ultimul sezon din Urzeala Tronurilor difuzat de HBO a socat fanii. Nu pentru ca spectacolul s-a incheiat, deoarece fiecare fan Game of Thrones stia de mai multa vreme ca vine sfarsitul. Nu din cauza confirmarii celebrei teorii R + L = J. Game of Thrones a socat fanii ucigandu-o pe favorita fanilor, Mama Dragonilor, Daenerys Targaryen.

Intr-un lant de evenimente, Jon Snow, iubitul lui Daenerys … si nepotul lui, a ucis-o pe Dany, dupa atacul lor asupra King’s Landing. A fost un final foarte dificil de acceptat pentru fani. Intr-un interviu recent cu The Hollywood Reporter, actorul Kit Harington, care l-a interpretat pe Jon Snow, a dezvaluit gandurile sale despre sfarsitul lui Game of Thrones si motivul deciziei lui Snow de a o ucide pe Daenerys.

Datoria era moartea iubirii
Daenerys a avut un final de sezon greu. Si-a pierdut prietenul vechi, Ser Jorah Mormont, intr-o lupta impotriva White Walker-ilor. Dupa care a asistat cum cea mai buna prietena este executata de Cersei Lannister. Ea a pierdut, de asemenea, unul dintre dragonii sai in lupta cu Euron Greyjoy. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca recent a aflat nu numai ca iubitul ei este de fapt nepotul ei, ci ca are un drept legitim asupra Tronului de Fier, singurul lucru care a tinut-o in lupta in tot acest timp. Ar fi suficient sa innebunesti orice femeie.

Din nefericire pentru Daenerys, nebunia curge in familia ei, iar aceasta nebunie a adus un capat brutal oamenilor din King’s Landing, indiferent daca au fost sau nu nevinovati. Daenerys reprezinta o ameninaare atat pentru familia ramasa a lui Jon Snow in Winterfell, cat si pentru restul oamenilor din Westeros. Jon a trebuit sa aleaga intra iubire si datoria sa fata de taram.

Vezi si:  Intoarcerea atat de asteptata a Spice Girls va avea loc

Jon Snow a ales familia, bine, familia cealalta. Dar alege oamenii cu care a crescut, oamenii cu acelasi radacini, Nordul. Acolo se afla loialitatea lui pana la urma. Si o injunghie pe Dany.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.