Gandeste-te inainte sa cumperi un Samsung Galaxy S10

Gandeste-te inainte sa cumperi un Samsung Galaxy S10

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Numeroase persoane au devenit fane ale noilor telefoane inteligente de la Samsung, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus si Galaxy S10 E. Dar poate ar merita sa asteptam pana ce apare Galaxy Note 10. Iata cateva motive pentru care merita sa mai astepti.
Samsung a facut o scurtatura la performanta modelului Galaxy S10, ceea ce este destul greu de inghitit. Fiecare model Galaxy S10 vine cu o memorie de UFS 2.1, desi Samsung a anuntat valabilitatea comerciala a memoriei UFS 3.0, care este de doua ori mai rapida si mai eficienta.
Samsung a anuntat deja ca Galaxy Fold o sa beneficieze de UFS 3.0 si de acum inainte toate telefoanele Samsung o sa apara cu memorie UFS 3.0. Dar modelele Galaxy S10 nu au primit noua memorie, ceea ce este o rusine daca luam in considerare ca telefoanele au aparut cu tehnologia de ultima generatie.
Modelele Galaxy S10 au aparut cu probleme de securitate. Functia de autentificare faciala poate fi pacalita cu usurinta. Pot fi deblocate si cu o poza sau video sau chiar de oricine care seamana cu persoana a carei fata este setata.
Samsung lucreaza la rezolvarea problemei cu updateuri de software, dar pana atunci este mai bine sa folosim cititorul de amprenta Ultrasonic in-display sau sa asteptam modelul Galaxy Note 10. Probabil nu o sa mai faca o greseala atat de mare.
Gama Galaxy S10 este la un pret foarte scump chiar si modelul de buget. Cei care sunt pregatiti sa astepte pana la upgrade-ul telefonului, probabil o sa faca un targ bun.
Nici nu trebuie sa spunem ca sunt multe lucruri de apreciat la modelele Galaxy S10 dar nu merita sa le cumparam, nu inca. Asteapta ca Samsung sa repara problema cu autentificarea faciala, sa vedem daca se integreaza si in aceste modele UFS 3.0 in urmatoarele 3-6 luni. Si sa nu uitam, ce ne mai asteapta, Samsung Galaxy Note 10 vine peste cinci luni.

Vezi si:  Cativa pasi de cum sa ne curatam interiorul calculatorului, acasa

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.