Gratis la strand pentru elevii ce iau 10 la Evaluarea Nationala. Afla unde

Gratis la strand pentru elevii ce iau 10 la Evaluarea Nationala. Afla unde

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

10 la Evaluarea NationalaReprezentantii unei primarii din partea de vest a tarii au o surpriza placuta pentru absolventii de clasa a opta care sustin Evaluarea Nationala si reusesc sa obtina punctaj maxim. Astfel, primaria municipiului Deva a anunat ca absolut toti elevii din oras care reusesc sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala vor dispune de acces gratuit, pe tot parcursul verii, la strandul municipal, la complexul Aqualand dar si la telecabina care faciliteaza accesul spre cetatea Deva.

Primaria Municipiului Deva si Consiliul Local si-au exprimat dorinta de a sustine performanta in educatie si de a le oferi elevilor variante cat mai creative cu putinta de petrecere a timpului liber.

Elevii de clasa a opta au inceput sustinerea examenului de evaluare nationala pe data de 19 Iunie. Miercuri a avut loc proba scrisa la Matematica iar joi urmeaza sa se desfasoare proba la Limba si Literatura Materna. In data de 26 iunie, pana la orele 16:00 urmeaza sa fie afisate rezultatele eventualele contestatii se vor depune in aceeasi zi pana la orele 20:00 la centrul de examen la care au sustinut proba.

Rezultatele finale vor fi afisate pe data de 3 iunie. Anul acesta, Ministerul Educatiei a anuntat o serie de modificari cu privire de metoda de calcul pentru admiterea la liceu. Incepand cu anul acesta, ponderea mediilor din clasele gimnaziale scade la 20% fata de 25% cat a fost pana in anii trecuti, restul de 80% fiind reprezentat de media la evaluarea nationala.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.