Harta interactiva a metroului din Bucuresti

Harta interactiva a metroului din Bucuresti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

preferate-harta-bucuresti-interactivaReteaua de metrou din Bucuresti poate fi destul de complicata mai ales pentru turisti si pentru cei nefamiliarizati cu aceasta modalitate de transport public. Insa, daca ai informatiile necesare despre traseul pe care il ai de parcurs, despre modalitatea de calatorie, preturi si programul casieriilor, calatoria ta cu metroul devine mult mai simpla. In acest sens, pentru a-ti usura deplasarea cu metroul, iti recomandam aplicatia online harta metrou care iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare unei calatorii rapide si fara incidente. In plus, te va ajuta sa ajungi dintr-un punct al capitalei in altul alegand corect magistrala de metrou care iti trebuie, precum si statia la care trebuie sa cobori.

Este stiut ca metroul este varianta cea mai rapida de deplasare in Bucuresti deoarece acesta circula in subteran. Insa ce faci daca nu ai mai circulat inainte cu metroul sau pur si simplu nu stii ce metrou sa iei, unde sa cobori, cum sa schimbi magistrala si de unde sa cumperi cartela? Aplicatia noastra iti ofera raspunsurile la toate aceste dileme pe care s-ar putea sa le ai, indiferent daca esti turist in capitala sau doar nu esti familiarizat cu metroul.

Aplicatia se foloseste foarte simplu si te ajuta sa ajungi la destinatia dorita. Odata accesata, iti vor aparea doua campuri de completat: locul de plecare si destinatia unde vrei sa ajungi. Dupa ce le completezi, pe ecran va fi afisat traseul pe care trebuie sa il parcurgi: ce magistrala de metrou trebuie sa alegi, in ce directie si eventual unde trebuie sa schimbi magistrala. In plus, vei afla cate statii trebuie sa mergi cu metroul si durata aproximativa a calatoriei.

Vezi si:  Moduri inedite de inmormantare intalnite in intreaga lume

Odata ce ai aflat cum sa ajungi la destinatie, poti accesa si zona de informatii referitoare la cartelele de calatorie. Aplicatia harta metrou iti spune care sunt casieriile de unde iti poti cumpara cartele, care sunt preturile de achizitie (in functie de numarul de calatorii sau de durata valabilitatii), care este programul de circulatie a metrourilor.

Harta metrou te tine la curent cu noutatile, astfel ca vei afla daca s-a schimbat numele unor statii, daca au aparut modificari in ceea ce priveste pretul calatoriilor sau daca apar modificari in orarul de circulatie a metrourilor, asa cum se intampla in cazul unor evenimente speciale (cand joaca Nationala de fotbal a Romaniei, de exemplu) sau in zile de sarbatoare legale.

Aplicatia harta metrou este foarte utila tuturor celor care trebuie sa se deplaseze cu metroul deoarece pune la dispozitia acestora tot ce trebuie sa stie pentru a se descurca in subteran, traseul de urmat fiind afisat pe harta strazi Bucuresti. Cu totii am trecut macar o data prin asta si, sa recunoastem, nimanui nu ii place sa se intoarca din drum.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.