Iata care sunt cele mai nereusite operatii de la Hollywood

Iata care sunt cele mai nereusite operatii de la Hollywood

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Iata care sunt cele mai nereusite operatii de la HollywoodDependentele nu sunt niciodata un lucru bun. Pasiunea excesiva pentru interventiile chirugicale este foarte periculoasa. Medicii esteticieni pot corecta anumite defecte si iti pot da un plus de farmec insa vizitele prea dese iti pot deteriora chipul.

Vedetele sunt cele care de-a lungul timpului si-au facut numeroase operatii estetice. O foarte mare parte din ele ajung sa exagereze cu operatiile si din acest motiv ajung sa fie de nerecunoscut. Multe dintre ele ajung sa isi mareasca mult prea mult buzele, sa aiba chipuri ca de ceara , muschi faciali imposibili sa se miste dar si sprancene mult prea ridicate.

Iata care sunt vedetele si persoanele de divertisment care de-a lungul timpului si-au distrus frumusetea naturala

Kim Basinger

Kim Basinger a refuzat sa isi accepte varsta de 65 de ani si a aplelat la fel de fel de operatii estetice.  Aceasta are in prezent un chip lipsit de expresie.

Lara Flynn Boyle

Este posesoarea unor buze diforme si a unui chip fara expresie. Operatiile facute de-a lungul timpului i-au schimbat fizionomia foarte tare si a ajuns sa fie de nerecunoscut.  A devenit o femeie mult prea imbatranita pentru varsta pe care o are.

Cher

A recunoscut ca a recurs la mai multe operatii estetice iar trasturile ei au ajuns sa fie tot mai imbatranite. Buzele sale mult prea mari si fata inexpresiva au transformat-o total.

Janice Dickinson

A fost cel mai de succes model al anilor 70 si 80. Operatiile estetice pe care le-a facut de-a lungul timpului au desfigurat-o. Acum 30 de ani, aceasta era idealul multor femei, in schimb astazi a ajuns sa fie de nerecunoscut.

Vezi si:  You sezonul 2: semnificatia suprinzatoare a prenumelor lui Love si Forty

Lil Kim

Cantareata senzuala Lil Kim a ajuns sa arate complet diferit fata de cum arata la inceputul carierei sale. In urma cu 3 ani, aceasta a socat complet la o apartie mondena avand fata complet schimbata. Operatiile estetice au transformat-o complet.

Meg Ryan

Meg Ryan este dependenta de operatii estetice. Actrita s-a schimbat complet fata de cum arata la inceputul carierei sale. Aceasta si-a facut un lifting facial, si-a marit pometii dar si buzele.

Nicole Kidman

Era una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood dar incet incet frumuseata ei a inceput sa paleasca.  Aceasta a dezvoltat o obsesie pentru injectiile cu Botox iar fata ei pare impietrita.

Donatella Versace

Acum 20 de ani Donatella Versace era o femeie frumoasa naturala. In prezent aceasta afiseaza un look complet nenatural. Dependenta pentru Botox si operatiile estetice in exces au facut-o de nerecunoscut.

Vezi aici , mai multe stiri mondene care iti vor strani interesul.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.