Idris Elba va fi cocosatul de la Notre Dame

Idris Elba va fi cocosatul de la Notre Dame

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Netflix a anuntat ca va distribui noua realizare a lui Idris Elba, o revizitare moderna a romanului lui Victor Hugo- Notre Dame de Paris. Actorul va interpreta rolul celebrului Quasimodo.

Idris Elba, cocosat si indragostit de Esmeralda, iata noul proiect al actorului care pregateste o noua adaptare a romanului Notre Dame de Paris a lui Victor Hugo. Proiectul vizeaza modernizarea acestei cunoscute povesti, scopul fiind acela de a obtine o experienta sonora si muzicala. Pe langa faptul ca il va interpreta el insusi pe Quasimodo, Idris Elba va produce si va pune in scena proiectul adaptat de catre Michael Mitnick (The Giver, The Current War). Netflix a anuntat deja ca va distribui acest film si Elba a anuntat ca lucreaza in paralel la un serial de comedie, Turn Up Charlie.

Este vorba despre al doilea lung metraj din cariera actorului dupa Yardie care a fost prezentat in cadrul ultimului Festival Sundance. Adaptare a romanului lui Victor Headley, aventura se desfasoara intr-un ghetto jamaican din Londra. Un asa-numit D. fura o incarcatura uriasa de cocaina si incearca sa isi intemeieze propria retea de distributie a drogurilor.

Notre-Dame de Paris este un roman extrem de des adaptat la cinema de-a lungul vremii. Prima versiune cunoscuta este La Esmeralda si dateaza din 1905, semnata fiind de Alice Guy. Au urmat o serie de adaptari live-action semnate de Albert Capellani (1911), Wallace Worsley (1923), William Dieterle (1939), Jean Delannoy (1956), Alan Cooke (1976), Peter Medak (1997) sau Patrick Timsit (1999) printre altii.

Intitulat Hunchback of Notre-Dame si produs de Idris Elba dar si de Fred Berger, unul din producatorii filmului La La Land, acest proiect inca nu are o data de difuzare insa se vrea o adaptare contemporana a unui roman monumental din literatura franceza.

Vezi si:  Preselectia Eurovision Romania va fi difuzata si la televizor. Care va fi programul?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.