Impresarul lui George Best a adus un jucator in Romania

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Sepsi Sf. Gheorghe este pe cale sa il transfere pe jucatorul de origine scotiana Nick Ross. Mijlocasul ofensiv a fost inteste timp de cateva zile si a reusit sa il convinga intr-un timp relativ scurt pe Neagoe de calitatile sale. Sepsi urmeaza sa ii propuna un acord pana cel tarziu in vara.

Crescut de Iverness, Ross, in varsta de 26 de ani a mai jucat in trecut la FC Dundee insa de cateva luni bune este liber de contract. Ross are in jur de 230 de meciuri in primele doua ligi din Scotia.

Ceea ce il face cu adevarat interesant insa este un detaliu din afara terenului. Nick Ross este reprezentat de catre un agent scotian legendar si anume Bill McMurdo. In varsta de 73 de ani acesta din urma este unul din cei mai importanti impresari britanici din ultimii 50 de ani. Cel mai important client al sau este nimeni altul decat legendarul George Best. Acesta din urma a avut din pacate un destin tragic, a murit lovit cu masina de catre un fan chiar in timp ce sarbatorea o victorie.

M-am inteles foarte bine cu McMurdo. Chiar daca e un nume mare in lumea agentilor si a lucrat cu jucatori uriasi, e un tip simplu, foarte volubil. Se discuta foarte usor cu el. Sunt foarte bucuros ca am putut sa-l aducem pe Nick Ross in Romania, e un mijlocas care poate sa faca lucruri bune in Liga, a declarat Dan pentru sport.ro.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.