Imprimanta umana care deseneaza un portret cu numai putin de 3 milioane de puncte

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cu siguranta ai incercat si tu sa desenezi un portret sau doua de-a lungul vietii insa sigur nu a iesit chiar atat de bine cum ti-ai fi dorit.

Daca esti genul de persoana care a trecut de stadiul mazgaliturilor pe servetele  ai incercat cu siguranta sa desenezi ceva mai realist. O casa, o masina, un animal, o persoana sau poate chiar ai indraznit sa mergi si mai departe si sa incerci sa faci un portret. Cu siguranta ai avut si tu astfel de tentative insa unele au esuat, altele au iesit mai bine decat te-ai fi asteptat. Portretele par mereu o munca titanica.

Cu siguranta David Bayo ar fi genul de persoana pe care l-ai urmari cu drag de fiecare data cand realizeaza un portret, in special ca are un stil aparte de a face acest lucru. Acesta nu are nevoie sa traseze nicio linie asa cum ar face orice persoana in mod obisnuit. Acesta prefera sa lucreze asemeni unei imprimante umane si sa realizeze desenul punct cu punct. O munca mult mai dificila intr-adevar insa si rezultatul este unul pe masura.

”Astrée” este numele desenului pe care l-a realizat acesta si pentru care are si cateva statistici, care pun in perspectiva munca titanica depusa. Bayo ar fi lucrat aproximativ 300 de ore doar la acest portret, timp in care a asezat pe hartie nu mai putin de 3 milioane de puncte individuale.

Technica pe care a folosit-o  Bayo este aceeasi pe care o foloseste si o imprimanta clasica, cu jet de cerneala. Imprimanta, pe de-o parte, reuseste sa produca un asemenea desen intr-un minut sau putin mai mult, insa desenul lui Bayo e plin de personalitate. Pur si simplu magnific, nu-i asa ?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.