In Austria Sebastian Kurz inaspreste conditiile de primire a refugiatilor

In Austria Sebastian Kurz inaspreste conditiile de primire a refugiatilor

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cancelarul si aliatul sau din extrema dreapta au decis multiplicarea masurilor pentru a evita orice val de emigranti.

Cancelarul austria Sebastian Kurz se teme de o « catastrofa migratorie » asemeni celei din anul 2015 in cazul in care Uniunea Europeana nu va elabora de urgenta un raspuns comun in acest caz, cat mai repede cu putinta. Kurz a format la sfarsitul anului 2017 un guvern cu extrema dreapta bazat pe o pozitie extrem de dura cu privire la migratie si a declarat in repetate randuri ca acest subiect este o prioritate pe agenda statelor membre ale UE.

Marsul madriei gay s-a incheiat de mai bine de o saptamana iar Luciana D. Descopera o lume. Aceasta tanara a parasit Daghestanul natal in urma cu cateva luni si nu se afla din intamplare la Viena. Este cautata cu disperare de familia sa deoarece este lesbiana. Insa pentru Luciana este imposibil sa se reintoarca acasa. Insa nici sa ramana in Austria nu pare un proiect prea realist datorita inaspririi conditiilor de primire a refugiatilor. Chiar daca are sanse sa obtina o protectie deoarece Austria inca mai acorda azil cetatenilor, Luciana refuza sa depuna o cerere de azil. Nu are incredere in autoritatile din Europa Centrala. Insa nu mai are nici bani pentru a sta in continuare aici. Este in stand by asemeni unui numar mare de imigranti.

In cadrul summitului din 28 si 29 iunie dosarul privind migratia este o prioritate. Si Germania a inceput deja sa respinga imigranti la granite si sigur vor determina si alte tari sa faca acelasi lucru. In plus, Kurz si-a inmultit initiativele pentru a aduna un bloc de state favorabile inaspririi pozitiei europene.

Vezi si:  Europa si Covid-19 – manifestarile si tensiunile sociale cresc

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.