In ce tara din Europa se cheltuie cei mai multi bani pe alcool?

In ce tara din Europa se cheltuie cei mai multi bani pe alcool?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In Europa nu refuzam niciodata un mic pahar din cand in cand, inainte de masa, sau seara, depinde de situatie. Dupa parerea voastra, care sunt cetatenii din Uniunea Europeana care cheltuie cei mai multi bani pe alcool? Raspunsul mai jos.

Ce poate fi mai relaxant decat un mic pahar de alcool sau o bere ? In plus, in oras cu prietenii parca ne distram mai bine daca consumam alcool. Ai constatat cu siguranta si tu acest lucru. Dintre toate regiunile din lume, Uniunea Europeana nu face exceptie, parca in Europa se consuma mai mult alcool decat oriunde, se cheltuie cei mai multi bani pe alcool. Dovada – o infografie realizata de Eurostat, organismul ce are drept sarcina strangerea de informatii statistice din toata Uniunea Europeana. Aceasta a dezvaluit recent un clasament al tarilor, in functie de cati bani cheltuie pe alcool.

Pe primul loc se afla Estonia cu 5,2 % din bugetul total al casei. Letonia ocupa pozitia a doua a clasamentului cu 4,9% in timp ce Lituania completeaza acest top 3 cu 4%. Am putea spune ca tarile din Balcani sunt foarte bine reprezentate in cadrul acestui top.

In timp ce Romania ocupa locul 3 in 2016 in acest clasament la nivel european, se pare ca acum lucrurile merg in bine, nu se cheltuie atatia bani pe aolcool

In ceea ce priveste nivelul mondial, Danemarca este pe primul loc in topul celor mai multi consumatori de alcool dinlume, 95,3 % din femei si 97,1 % in timp ce Pakistan spre exemplu are cei mai putini bautori de sex masculin, 0,8% din Bangladesh, cei mai putini consumatori de alcool – 0,3 %.

Vezi si:  Tu cum iti decorezi noua locuinta?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.