Instagram anunta o schimbare asteptata de multi

Instagram anunta o schimbare asteptata de multi

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Se pare ca dorintele unui numar mare de utilizatori au fost in cele din urma ascultate. Instagram a decis in sfarsit sa faca acea schimbare asteptata de multi dintre noi. Se pare ca algoritmul de afisare cronologica a postarilor se va reintoarce intr-un final chiar daca este updatat si schimbat putin. Mai bine de doi ani au trecut de cand Instagram a decis sa treaca de la algoritmul cronologic – care, dupa parerea mai multor utilizatori era cel mai bun – la cel din prezent, care favorizeaza postarile cu mai mult engagement, nu neaparat pe cele mai noi sau pe cele ale prietenilor nostri si pe care, sa fim sinceri ne dorim cel mai mult sa le vedem.

Se pare ca in cele din urma Instagram a decis sa nu mai ignore cerintele utilizatorilor si sa faca schimbari pentru a se asigura de faptul ca postarile mai noi au toate sansele sa apara primele in feed. Cu ajutorul schimbarilor facute, feed-urile vor fi mult mai fresh iar utilizatorii nu risca sa piarda momentele care ii intereseaza.

Cu toate ca algoritumul cronologic original nu va fi reintrodus complet, asta nu inseamna ca utilizatorii nu se bucura de schimbarile facute care reprezinta totusi un pas major in vizionarea in feed-uri a tuturor postarilor noi aparute. In plus, Instagram a anuntat faptul ca de acum incolo renunta la la optiunea auto-refresh – adica momentul acela in care ai ajuns mai jos in feed si in clipa urmatoare Instagram isi da refresh automat iar tu te trezesti inapoi la inceputul feed-ului. Refresh-ul automat este de acum inainte de domeniul trecutului in cazul Instagram-ului.

Vezi si:  Coca-Cola lanseaza o noua gama cu gusturi speciale

Acestea reprezinta cele mai bune schimbari din ultimii doi ani. Inca nu stim cat va dura pana aceasta schimbare va fi pusa in practica insa speram ca in urmatoarele saptamani sa avem parte de noul update.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.