Investeste inteligent in popi metalici rezistenti si stabili: ghid pentru lucrari de constructie

Investeste inteligent in popi metalici rezistenti si stabili: ghid pentru lucrari de constructie

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

O alternativa mai eficienta si mai robusta a schelelor din lemn este reprezentata de gama de popi metalici. Utilizati in lucrari de constructie de orice dimensiune, de la cele simple, la cele mai complexe, aceste echipamente tehnice asigura stabilitate si sustinere in diverse etape de lucru.

Mai mult, alternativa se dovedeste eficienta si din punctul de vedere al flexibilitatii, intrucat schelele metalice sunt reglabile si au dimensiuni ce pot varia, in functie de scopul pentru care sunt folosite. La preturi foarte avantajoase, aceste echipamente se pot si inchiria, nu doar achizitiona, fiind livrate direct pe santierul unde sunt necesare.

 

Schelele, din categoria echipamentelor absolut necesare in constructii

Indiferent de amploarea proiectelor, schelele fac parte din categoria echipamentelor indispensabile pe un santier de constructii. Popii metalici se folosesc pentru sustinerea temporara a peretilor, a planseelor, dar si a sistemelor de cofrare, si se gasesc sub diferite forme, in functie de scopul pentru care sunt folositi. Exista, asadar, o gama diversa de schele metalice: popi cu teu, cu placa, cu filet exterior, cu sistem de tragere-impingere, dar si alte accesorii necesare, precum: trepied, furca in forma de U, furca reglabila, furca cu deblocare rapida si clema de prindere grinda H20. Toate acestea poti fi achizitionate, dar si inchiriate, de la furnizorii de astfel de servicii, care se asigura de livrarea produselor direct pe santier.

 

Inchirierea utilajelor si a echipamentelor destinate lucrarilor in constructii: avantaje

Exista un progres continuu in industria echipamentelor tehnice destinate lucrarilor in constructii, posibil azi datorita avansului tehnologic. Diversitatea acestora a crescut in mod considerabil in ultimul deceniu, iar acest lucru nu poate sa insemne decat un real sprijin pentru echipele de lucru de pe santierele de constructii. Efortul uman este sustinut de utilaje ce reduc considerabil timpul investit pe santier, echipamentele asigurandu-se de manipularea sau sustinerea obiectelor grele, dar nu doar atat. Evolutia aceasta implica, insa, reluarea procesului de achizitie, cu fiecare utilaj nou si performant aparut. Implicit, apar doua variante: cresterea costurilor prin modernizare sau lipsa unei modernizari. Solutia? Inchirierea.

Vezi si:  Mituri despre Salsa pe care nimeni nu trebuie sa le creada

Avantajele de a inchiria echipamente tehnice:

  • eficientizarea costurilor pe termen lung : reducerea costurilor de achizitie a utilajelor nou aparute si reducerea costurilor de intretinere (proces absolut necesar);
  • castigul de timp: furnizorii de servicii de inchiriere se asigura ca echipamentele sunt livrate direct pe terenul de lucru;
  • acccesul la modernizare: poti beneficia de echipamente moderne, de ultima generatie in orice moment, prin decizia de a apela la servicii de inchiriere a acestora;
  • flexibilitate;
  • beneficiul asistentei tehnice;
  • diversitate.

 

Inchiriaza sau cumpara popi metalici de la Lucinvest.ro: siguranta garantata

Lucinvest.ro pune la dispozitia specialistilor din domeniul constructiilor, dar si a altor persoane interesate, atat servicii de inchiriere a popilor metalici, cat si o oferta bogata in scop de comercializare.

Poti cumpara sau poti inchiria schele metalice, dar si alte tipuri de echipamente, la un pret avantajos, avand garantia celor mai inalte standarde de calitate de pe piata. Lucinvest.ro are o vasta experienta in aceasta industrie, timp in care a implementat in industria din Romania standardele internationale de calitate. Popi metalici, utilaje (excavatoare, macarale, compactoare, motocompresoare etc), echipamente tehnice (sprijiniri de maluri, schele, cofraje metalice, cofraje de lemn, betoniere, roabe, polizoare, rotopercutoare), dar si alte accesorii – toate sunt oferite in cele mai avantajoase conditii clientilor sai. Ai, oricand, garantia calitatii!

 

Date de contact

Tel: 0745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

 

 

 

 

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vezi si:  Rochii lungi, midi sau scurte? Află ce ți se potrivește

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.