James Bond: casa londoneza a spionului a fost scoasa la vanzare pentru suma de 7,7 milioane de dolari

James Bond: casa londoneza a spionului a fost scoasa la vanzare pentru suma de 7,7 milioane de dolari

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Adresa lui James Bond, asa cum este descrisa in romanele lui Ian Fleming, este oficial scoasa la vanzare. Situata in inima Londrei, casa este un loc istoric superb.

Pe langa faptul ca isi risca viata zi de zi, cotidianul lui James Bond ne face pe multi sa visam. Agentul secret calatoreste de-a lungul lumii, este mereu imbracat impecabil si seduce numeroase femei, unele mai frumoase decat altele. Un alt element element important care ar putea sa te determine sa cumperi aceasta casa, este situata in inima Londrei. Si, o veste buna pentru cei care au visat mereu sa intre in pielea lui James Bond, locuinta este de vanzare. Situata pe Royal Avenue in cartierul Chelsea, locul corespunde in realitate cu adresa indicata in cartile lui Ian Fleming, creatorul mitic al spionului. Casa este alcatuita din cinci camere mari, un salon extrem de spatios, o bucatarie moderna si chiar o terasa pe care proprietarul isi poate savura dimineata cafeaua.

O locuinta initial creata pentru un rege al Angliei

Agentia care are misiunea de a vinde acest bun cu o suprafata totala de 280 de metri patrati, Strutt and Parker, incearca sa ne convinga ca aceasta oferta este una de neratat. Pe strada Royal Avenue este situata casa fictionala a lui James Bond. Casa a fost creata din punct de vedere istoric de catre Sir Christopher Wren pentru Guillaume III d’Orange Nassau, in anul 1690 si juca un rol de intermediar intre Royal London Hospital si Kensington Palace. Argumentele de vanzare sunt numeroase – casa are un etaj superb si o priveliste magnifica asupra Royal Avenue. Mobilierul este proportionat la perfectie si ofera un echilibru frumos intre principalele piese de mobilier. Casa ideala pentru o viata de familie perfecta. Ce zici, te tenteaza casa?

Vezi si:  The Crown, serialul regal Netflix

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.