Jucatorii profesionsti de Kendama din Israel fac spectacol la Cluj

Jucatorii profesionsti de Kendama din Israel fac spectacol la Cluj

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Iulius Mall din Cluj lanseaza o invitatie pentru cei pasionati de Kendama – acestia au posibilitatea de a-i intalni pe unii din cei mai priceputi in ale acestui joc, la nivel international. Asa ca pregateste-ti Kendama si vino azi la Iulius Mall pentru a face spectacol alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Vei fi asteptat de numeroase concursuri, distractie si demonstratii.

Daca te numeri printre numeroasele persoane pentru care jocul Kendama reprezinta o sursa de energie si de relaxare atunci avem pentru tine modalitatea perfecta de a-ti petrece ziua de sambata. La Iulius Mall vei avea ocazia sa intalnesti cativa din cei mai buni jucatori de Kendama din Israel de la care poti invata trucuri, cum sa fii mai bun.

Iata programul zilei de samabata: Incepand cu ora 14.00, la parterul Iulius Mall ai intalnire cu Liad Kotlarker, jucatorul momentului in lume, care s-a clasat pe locul al III-lea la Kendama World Cup 2017. Alaturi de acesta,  aflat in vizita pentru prima data in Romania, vor fi prezenti alti trei jucatori profesionisti, care fac parte tot din Kendama Israel: David Vidislavski, Aviram Lugassi si Ole Bohl. Invitatii speciali au pregatit numeroase demonstratii si concursuri, insa isi vor pastra energia si pentru sesiunile de autografe.

Esti asteptat sa iti cunosti idolii, dar si sa castigi premii pentru pasiunea ta.

In plus, inceputul scolii este un motiv de bucurie pentru clientii Iulius Mall Cluj.  Asta deoarece pana pe data de 17 septembrie, esti invitat sa descoperi „The school of back to school”. Cu alte cuvinte, daca faci cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei in perioada campaniei, esti asteptat cu bonurile fiscale la centrul de premiere, amenajat chiar langa Centrul Info Iulius Mall Cluj, unde vei fi inscris electronic. Daca te numeri printre primii 100 de participanti din fiecare zi, vei primi garantat un premiu – o borseta haioasa, un joc Kendama pentru antrenamente prelungite, casti audio care sa te ajute sa iei muzica oriunde cu tine sau bauturi racoritoare.

Vezi si:  Anul 2021 este anul Bivolului de Metal

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.