Kinesiologie, pentru a dialoga cu corpul tau

Kinesiologie, pentru a dialoga cu corpul tau

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Dialogul cu corpul tau pentru a invata sa gestionezi stresul si pentru a invata mai multe lucruri despre tine, asta propune kinesiologia.

Conceptul. Kinesiologia este o maniera de a evolua personal. Atunci cand suntem afectati de stres, cand suntem supusi la angoase permanente sau la anumite dependente, ar trebui sa cautam solutia in profunzimea sufletului nostru. Kinesiologia inseamna sa ne lasam corpul sa vorbeasca, sa invete sa se cunoasca dar si sa rezolvam cu brio micile probleme din viata de zi cu zi.

Avantajele kinesiologiei. Evitam medicamentele sau uleiurile care ne ajuta sa scapam de stres. Kinesiologia actioneaza asupra mai multor probleme precum angoasele, dependentele sau stresul, dificultatile de invatare sau dificultatile de relationare. Kinesiologia nu impune niciun fel de ritm, fiecare cu ritmul sau, trebuie sa iti asculti corpul si sa resimti placerea de a-ti reveni. Din punctul de vedere al eficientei, nu se vad efectele imediat. O munca interioara se declanseaza. In general, apropiatii sunt cei care observa schimbarile.

Drept urmare, kinesiologia se foloseste de raspunsul corpului, care actioneaza asemeni unei antene, pentru a testa adevarul sau falsitatea anumitor afirmatii, daca acestea exista sau nu in campul de informatii care ne inconjoara. Corpul nostru reactioneaza prin a  fi mai puternic, atunci cand spunem adevarul si a fi mai slabit atunci cand spunem ceva ce nu este adevarat.

Daca toate aceste lucruri reprezinta ceva nou pentru tine, cel mai simplu este sa te gandesti la faptul ca si informatia de pe Internet vine « fara fir », wireless cu alte cuvinte, in jurul tau circula o multime de posturi radio si televiziune pe care nu reusesti sa le prinzi cu ajutorul celor cinci simturi si comunicam la telefon…fara fir. Drept urmare, aceasta idee de kinesologie ar trebui sa iti para una naturala.

Vezi si:  Cum te poți asigura că alegi produse autentice atunci când cumperi online

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.