La Berlin exista un hotel delirant pentru melomani

La Berlin exista un hotel delirant pentru melomani

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Decoruri demne de un clip video, studio de inregistrari, sala de concert si instrumente muzicale in camere…bun venit in primul hotel in care muzica este regina.

Berlin nu inceteaza sa se reinventeze. De opt ori mai mare decat Parisul, metropola „saraca dar sexy”, conform fostului primar Klaus Wowereit isi continua gentrificarea. In acest an directia Friedrichshain, unul din ultimii plamani alternativi ai orasului, usor de recunoscut prin fatadele sovietice austere care gazduieste cafenele independente, restaurante vegetariene, targuri si cluburi.

Vizibil de la cateva sute de metri, acest hotel in forma de cub ii face pe cei care nu stiu despre ce este vorba sa se intrebe ce este aceasta cladire mai putin obisnuita? Un club, o galerie de arta, o instalatie arhitecturala avangardista? Este vorba despre un hotel de patru stele insolit atat din punctul de vedere al designului cat si al conceptului.

Acest hotel si-a deschis portile in 2010 pentru a omagia muzica. Pentru a da viata acestui resort urban vecin cu MTV si Universal, proprietarii au apelat la serviciile lui Karim Rashid si a iesit un hotel decorat in culori acidulate, mobilier biomorfic si o arhitectura iesita din comun.

La sol, mochetele si parchetul sunt decorate cu motive care ne amintesc de muzica electronica iar barul in forma de stalactita pare sa sfideze normalul. Cativa metri mai departe, canapelele cu un design futurist acoperite cu vinil argintiu par iesite dintr-un decor de clip muzical. Fiecare lift propune o ambianta muzicala diferita, ducand la 304 camere si apartamente. Si baile ne invita sa vedem viata in roz, nimic nu scapa universului halucinogen al „regelui culorilor”.

Vezi si:  Seriale pentru un binge-watching in februarie

Trebuie sa stii ca room service propune tot felul de instrumente muzicale. Muzicienii mai experimentati pot inchiria unul din cele doua studiouri de inregistrari. Numerosi sunt regizorii care profita de decoruri pentru a filma videoclipuri.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.