La ce ne uitam pe Netflix in februarie

La ce ne uitam pe Netflix in februarie

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Fiecare luna vine cu lotul sau de noutati, un sezon nou sau un serial nou, filme originale…daca esti curios la ce te poti uita pe Netflix in februarie citeste randurile de mai jos.

In februarie Netflix a decis sa ne faca sa trecem de la ras la lacrimi. Asta datorita unor realizari improbabile, originale si indraznete.

Russian Doll, 1 februarie. Imagineaza-ti cum ar fi sa ramai captiv intr-o bucla temporala si sa traiesti neincetat aceeasi scena. Acesta este infernul de care va avea parte Nadia, eroina acetui nou serial. In Russian Doll, Natasha Lyonne isi petrece viata…murind. Traieste zi de zi acea seara in care a fost la o petrecere si a fost ucisa.

Siempre Bruja, 1 februarie. Iata o creatie originala made in Colombia. Dupa Noile aventuri ale Sabrinei, Netflix mizeaza din nou pe o vrajitoare. In primele 10 episoade ale acestui serial actrita Angely Gaviria intepreteaza rolul unei vrajitoare din timpuri indepartate. Dupa ce a reusit sa scape de un calau, va trebui sa se ascunda in lumea contemporana in care a aterizat.

The Umbrella Academy, 15 februarie. In anul 1989, in aceeasi zi, numai putin de 43 de bebelusi se nasc. Ciudat este faptul ca femeile care le-au dat nastere nu erau insarcinate…nimic nu isi poate explica cum a putut fi posibil asa ceva. Un industrias miliardar decide sa adopte sapte din ei pentru a-i pregati sa salveze lumea.

Paddleton, 22 februarie. Povestea unei prietenii dintre doi vecini care va fi data peste cap atunci cand unul din ei este diagnosticat cu cancer in faza terminala. Cei doi prieteni isi vor petrece ultimele momente impreuna jucand un joc inventat de ei, misteriosul « paddleton ».  Ai nevoie de servetele daca vei urmari acest film, garantat.

Vezi si:  Netflix- cele mai asteptate filme ale anului 2022

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.