Lansare Microsoft Office 2019 Pro Business

Lansare Microsoft Office 2019 Pro Business

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Office-2019-Pro-PlusHobart E-Commerce a lansat foarte recent la vanzare un nou produs, Office 2019 Professional Business, destinat firmelor pentru ca cu o licenta pot fi deservite cinci unitati.

Office 2019 Professional Plus Business este instrumentul cu care cu usurinta veti putea crea, publica si comunica documentele dorite, asta la modul profesional atat ca aspect cat si ca modalitate.

Acest nou pachet este si cel mai gogat continand Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Office Online, Access si Skype for Business.

Ruleaza doar sun Microsoft Windows 10, dar recomanda Windows 10 Pro.

Licenta asociata unui user poate fi folosita pe maximum cinci dispozitive.

Pentru acest produs activarea trebuie facuta in termen de 30 de zile de la data achizitiei, acest lucru este diferit de versiunea Professional simpla, care poate fi activata si dupa 30 de zile de la cumparare.

Pretul unei singure licente business este sub pretul unei licente reale retail Office 2019 Professional.

Nu va lasati pacaliti de denumirile „retail” din piata, unde comerciantii vand de obicei licente de volum sau educationale, licente ce pot fi oricand retrase de Microsoft. Pretul acestora este mult mai mic mergand pana la ridicol, dar unii cumparatori sunt gata sa riste iar altii traiesc cu impresia ca au facut o super-afacere.

Hobart E -Commerce are ca scop livrarea de produse si servicii de calitate, sigure.

Firma este infiintata de peste 20 de ani si isi doreste sa se pastreze cu demnitate alti multi ani.

De la inceputurile anului 2017, Hobart E-Commerce a livrat pana in prezent aproape 4.000 de licente deservind peste 3.500 de clierti, persoane fizice in majoritate dar si firme.

Vezi si:  Iti va fi mai greu sa vorbesti la telefon in timp ce conduci

Multi din clienti au revenit, multumiti de calitatea produselor din piata chiar daca nu au cel mai mic pret.

Firma are si o buna experienta in domeniul comertului online, a inceput in urma cu peste 14 ani cu un magazin online GSM dar criza din 2008 a afectat business-ul si s-a hotarat renuntarea la acest domeniu si s-a revenit la specializarea initiala: IT.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.