Madre Solo Hay Dos, o comedie mexicana difuzata de Netflix

Madre Solo Hay Dos, o comedie mexicana difuzata de Netflix

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Dupa comedia, Eres tu Papa? care spune povestea unei adolescente care pleaca in cautarea tatalui sau, Netflix abordeaza tema maternal cu Madre Solo Hay Dos. O comedie familiala mexicana amuzanta si plina de farmec, de descoperit pe platforma de streaming.

Ana (Ludwica Paleta) si Mariana (Paulina Goto) sunt doua femei radical diferite. Prima este o bogata femeie de afaceri al carei vieti este condusa de un set de reguli bine puse la punct spre disperarea sotului sau Juan Carlos (Martin Altomaro) si a celor doi copii adolescenti pe care ii au impreuna. Mariana este o tanara femeie falita care inca locuieste impreuna cu mama sa si care se pregateste sa devina mama celibatara dupa ce tatal bebelusului care urmeaza sa vina pe lume a decis sa o abandoneze. La patru luni de la nasterea simultana, cele doua femei descopera ca bebelusii au fost schimbati la nastere. Insa, ideea de a se desparti de bebelusii pe care i-au crescut timp de patru luni este imposibila pentru ambele mame si cei implicati se vad nevoiti sa locuiasca impreuna sub acelasi acoperis.

Trailerul serialului da in mod clar tonul si rezultatul este la inaltimea asteptarilor. Madre Solo Hay Dos este o comedie reusita in care secretele, minciunile si celelalte subterfugii ale protagonistelor ritmeaza cele noua episoade ale acestui prin sezon. Madre Solo Hay Dos este un serial amuzant si, cele doua femei care initial se detesta vor incepe incetul cu incetul sa se accepte, sa se aprecieze pentru binele fiicelor lor. Serialul beneficiaza de o distributie impecabila si, acest serial creat de catre Carolina Rivera este o reusita frumoasa pe care amatorii de comedii lejere cu siguranta o vor aprecia.

Vezi si:  One of Us is Lying: serialul pe care fanii Pretty Little Liars il vor adora

Madre Solo Hay Dos este un serial difuzat de Netflix si sezonul care curprinde 9 episoade este deja disponibil online.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.