Mama Luizei Melencu povesteste ce s-a intamplat cu banii trimisi fetei cu 2 zile inainte de disparitie

Mama Luizei Melencu povesteste ce s-a intamplat cu banii trimisi fetei cu 2 zile inainte de disparitie

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Monica Melencu, mama Luizei a dclarat ca i-a trimis fiicei sale bani din Anglia insa aceasta nu a mai apucat sa ii ridice. Femeia a declarat ca dupa disparitia fiicei sale a facut o cerere si ca a scos ea banii.

Monica Meencu a declarat ca Luzia nu a ridicat banii, ca ea a fost cea care a ridicat banii. Inainte cu doua zile de disparitia fetei sale, Monica Melencu a transferat o suma de bani in contul fetei insa i-a ridicat ea din Anglia inainte sa plece. Luiza nu a mai apucat sa ii scoata deoarece era duminica si era inchis ceea ce i-a si confirmat de altfel si fata cu putin timp inainte sa dispara. Dupa disparitia Luizei, Monica Melencu a fost nevoita sa faca o cerere, inainte sa plece, si i-a scos tot ea.

Femeia a declarat ca i-a trimis fetei bani pentru a-si cumpara incaltaminte.

In urma cercetarilor efectuate sambata, autoritatile au incercat sa identifice o serie de probe si de indicii conform carora Luiza, cealalta fata disparuta in cazul crimelor din Caracal s-ar fi aflat in domiciliul lui Gheorghe Dinca.

Duminica, ancheta a fost reluata la Caracal. O femeie a sesizat, duminica, Politia Caracal ca a vazut haine de dama in apropierea locului unde s-au desfasurat cercetari pentru gasirea telefonului Luizei. Femeia a spus ca a vazut o pereche de blugi si pantaloni scurti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vezi si:  Ai nevoie de o pompa pentru irigatii? Afla cele mai importante lucruri despre un astfel de dispozitiv!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.