Maraton de stand-up pe acoperisul parcarii primariei Cluj

Maraton de stand-up pe acoperisul parcarii primariei Cluj

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Saptamana viitoare, la Cluj-Napoca se va organiza primul Rooftop maraton de stand-up comedy. Evenimentul va avea loc in data de 24 august, sase din cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy de la noi din tara urmand sa participe – Teo, Vio, Costel, Mincu, Maria Popovici si Andrei Ciobanu, care iti dau intalnire,timp de 3 ore.

Locatia acestui eveniment este mai mult decat inedita, parkingul central al primariei Cluj, un spatiu special care ofera o panorama superba asupra orasului situat in centrul Transilvaniei. In plus, participantii vor gasi si un mini bar dotat cu bauturi pentru toate gusturile.

Spectacolul de stand-up comedy va fi format din doua momente artistice cu o pauza de 30 de minute, care le va oferi participantilor un moment de respiro.
Accesul la eveniment se va putea face  incepand cu orele 18:00, tonul distractiei va fi dat de la orele 19:00 de cele doua generatii de stand-up comedy, care promit  sa ofere un show unic.

Dotati cu umor, talent si energie, artistii promit sa creeze un cadru potrivit pentru o seara pe cinste. In prima parte a spectacolului, Maria Popivici, castigatoarea celei de a 2-a editii iUmor, Mincu si Andrei Ciobanu, autorul bestsellerului din 2016 “Suge-o Ramona” sunt cei care vor sparge gheata si vor oferi momente comice care sigur vor ridica publicul in picioare. A doua parte a maratonului va fi sustinut de cei trei monstrii sacrii din stand-up comedy: Teo, Vio si Costel cunoscuti si drept ”Sfanta Treime” a stand-up-ului romanesc.

In cazul in care vremea nu va fi una placuta, maratonul va fi gazduit de Casa de Cultura a Studentiilor.

Vezi si:  Care sunt concurentii care au trecut mai departe la Vocea Romaniei?

Pentru informatii suplimentare si bilete puteti accesa :

– https://www.biletmaster.ro/ron/Production/473884/Fisc-ROOFTOP-EDITION

– https://www.facebook.com/events/1449509311796019/

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.