Masina cazuta in Dunare a fost localizata la 9 metri adancime

Masina cazuta in Dunare a fost localizata la 9 metri adancime

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

O masina in care se aflau patru persoane din care doi copii a cazut in Dunare, in Caras-Severin. Echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost mobilizate la fata locului dar si scafandri. Cautarile au fost intrerupte odata cu lasarea serii urmand a fi reluate azi (duminica).

Maşina care a plonjat pur si simplu in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras- Severin, se afla la o adancime de aproximativ noua metri, iar in apa sunt maxim cinci grade Celsius, conform declaratiilor echipelor de interventie. In masina se afla un barbat si o femeie, precum si copii lor – un tanar de 18 ani si un copil de sase ani.

Este vorba despre un barbat de 45 de ani care a reusit sa se salveze, dupa ce masina in care se afla a ajuns in Dunare. Barbatul a fost transportat la spital. Initial, a fost in stare de inconstienta, insa si-a revenit dupa ce i s-au acordat ingrijiri medicale. De la el stim ca in maşina se mai afla o familie – un barbat si o femeie si copiii lor, respectiv un tanar de aproximativ 18 ani si un copil de aproximativ sase ani”, a declarat Elena Tarla, purtatorul de cuvant ISU.

Scafandrii au oprit  in cele din urma cautarile celor patru persoane care s-ar afla in masina care a plonjat in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin deoarece apa este foarte rece. Cautarile urmeaza sa fie reluate duminica, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Scafandrii nu mai fac cautari astazi, apa este foarte rece. Ei au facut mai multe scufundari. Se vor relua cautarile maine de catre scafandrii de la ISU Mehedinti si ISU Arad, a declarat Elena Tarla.

Vezi si:  Deliciosul sprot marinat, aliatul sanatatii tale: iata ce beneficii ascunde consumul acestui peste

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.