Memoriile pe care Prince le redacta inainte de a muri vor fi publicate in aceasta toamna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Prince lucra la un text autobiografic in momentul mortii sale premature, in urma cu trei ani, pe data de 21 aprilie 2016. Grupul Random House a anuntat luni ca aceste scrieri ale muzicianului urmeaza sa fie publicate pe data de 29 octombrie sub titlul The Beautiful Ones.

Conform editorului, scrierile neterminate ale lui Prince Rogers Nelson vor fi imbogatite cu o serie de poze rare, memorii si versuri ale cantecelor furnizate de catre mostenitorii autorului Purple Rain.

Agentul literar al lui Prince, Esther Newberg a indicat in 2018 faptul ca Prince a redactat in jur de 50 de pagini din aceasta autobiografie, cu putin timp inainte de moartea sa, in 2016, la 57 de ani. Prince si-a gasit sfarsitul din cauza unei supradoze de medicamente impotriva durerii (faimosul Fentanyl).

The Beautiful Ones reprezinta povestea personala a felului in care Prince Rogers Nelson a devenit Prince pe care il cunoastem. Povestea adevarata a unui baiat care a absorbit lumea din jurul sau si a creat un personaj, o viziune artistica si o viata, inainte de hituri si celebritate.

Cartea isi va incepe povestea din copilaria lui Prince, continuand cu primii ani de muzica, pana cand a reusit sa se bucure de celebritate si succes, folosind propriile sale scrieri, scrapbook-ul sau si pozele sale personale. Conform editorului, introducerea va fi redactata de catre Dan Piepenbring, jurnalist la New Yorker cu care Prince a ales sa colaboreze pentru aceasta opera. Aici se vor evoca ultimele zile din viata lui Prince, perioada in care Prince isi dorea mai mult ca oricand sa dea mai mult din el publicului si sa ofere lumii ideile sale, pastrand misterul si mistica pe care mereu a avut grija sa le cultive.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.