Michael Jackson: unde este ingropat regele pop?

Michael Jackson: unde este ingropat regele pop?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Michael Jackson a decedat pe data de 25 iunie 2009. Regele pop este inmormantat intr-un cimitir privat din Los Angeles. In urma cu zece ani, la televizor era anuntat decesul lui Michael Jackson despre care s-a vorbit mai apoi cateva zile la rand. Regele pop a murit la varsta de 50 de ani in urma unei doze de Profopol administrate de catre medicul sau, Condrad Muray. Conform politiei, Michael Jackson avea suficienta cantitate de droguri in corp pentru a dobori un rinocer.

La cateva zile de la plecarea sa prematura s-a organizat o ceremonie in care Michal Jackson a fost omagiat, pe data de 2 iulie 2009 la Los Angeles, la Stapless Center. Aceasta ceremonie a fost transmisa pe mai multe canale de televiziune. In urma acestei mari reuniuni ai fanilor cantaretului, pentru care peste 17 mii de persoane au fost nevoite sa se deplaseze, inmormantarea lui Michael Jackson a avut loc in intimitate. Acesta se odihneste in cimitirul privat Forest Lawn din Glendale, intr-o suburbie din Los Angeles in care accesul este limitat.

Michael Jackson este la fel de popular. Si in ziua de azi, tatal lui Paris, Michael si Prince Jackson inca reuseste sa ii intrige pe multi si ramane implicat in numeroase polemici. In timp ce acuzatiile de pedofilie sunt inca in picioare, Janet Jackson continua sa ii aduca un sprijin enorm fratelui sau. Aceasta a declarat ca ii place cand vede copiii imitandu-l sau cand vede adultii ca inca il asculta. Impactul familiei sale asupra lumii este de necontestat. Janet a spus ca spera sa nu para aroganta facand aceste marturisiri deoarece este pur si simplu recunoscatoare pentru tot ce i-a oferit viata. Insa i se pare moartea fratelui sau mult prea prematura, considera ca ar mai fi avut multe lucruri de zis si de facut.

Vezi si:  Cele mai asteptate concerte in Romania in 2019

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.