Microsoft Teams beneficiaza de integrarea Outlook si de o multime de alte avantaje

Microsoft Teams beneficiaza de integrarea Outlook si de o multime de alte avantaje

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In timpul conferintei sale Ignite 2019, Microsoft a dezvaluit o serie de noi functionalitati pentru clientul sau Teams. Fabricantul de software a pus in centrul acestei conferinte Microsoft Teams pentru a putea rivaliza cu Slack si acum face un pas in plus in eforturile sale de a se diferentia si de a oferi integrari Office unice. Prima mare noutatea este integrarea Outlook in Microsoft Teams.

Acest lucru va permite utilizatorilor Teams sa deplaseze si sa partajeze un e-mail intr-un canal de discutie. Un buton nou de share in Teams va fi disponibil in Outlook incepand cu anul viitor. Acest lucru va permite angajatilor care folosesc Teams sa aiba o conversatie privata. Nu este chiar acelasi lucru oferit de rivalul sau direct Slack doarece acesta nu permite sa raspunsi la e-mail-uri si sa le faci sa apara in Slack. Este pur si simplu vorba despre un transfer static al unui e-mail in Teams.

Aceasta integrare Outlook a fost extrem de ceruta si dorita precum si posibilitatea de a crea canale private. Canalele private sunt in versiune beta de cateva luni deja si si-au croit in sfarsit drum spre toti utilizatorii Teams in aceasta saptamana.

Teams ofera in egala masura posibilitatea de a aparea intr-o fereastra separata. Aceasta optiune functioneaza pentru chaturi, reuniuni, apeluri sau documente si ferestrele separate se pot regasi una langa alta, alaturi de celelalte aplicatii si servicii folosite. Aceste functii multi-ferestre vor sosi la inceputul anului viitor.

Paralel cu aceste functionalitati Microsoft intentioneaza sa integreze Yamer in Teams. Aplicatia va fi disponibila in partea stanga a barii de navigare in Microsoft Teams si va furniza un acces rapid pentru comunitatile Yammer la evenimete si conversatii. Mai tarziu anul acesta Teams va mai primi noi functii si sondaje.

Vezi si:  Parlamentul european vrea Wi-Fi pentru a conecta masina autonoma

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.