Ministrul Justitiei, Tudorel Toader si-a dat demisia si a anuntat pe Facebook!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader si-a dat demisia si a anuntat pe Facebook!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Ministrul Justitiei, Tudorel ToaderDesi nu este deloc etic, mesajul demisiei ajunge mai repede daca este postat pe un site de socializare urmarit de atat de multa lume, precum Facebook. Tudorel Toader a demisionat din functia de Ministru al Justitiei in semn de deplina solidaritate cu membrii Guvernului, asa cum afirma in mesajul scurt insa foarte cuprinzator.

Inainte de a face acest anunt socant cu cateva zeci de minute, acelasi Tudorel Toader anunta ca se afla in functie si ca isi va duce la bun sfarsit atributiile si obligatiile si ca va respecta deciziile juridice dar si politice care reies din retragerea Guvernului. De asemenea, a mai precizat faptul ca nu este de partea nimanui, nici a lui Dragnea, nici a lui Grindeanu.

Totodata, ministrul Justitiei contesta evaluarea care era facuta de PSD si aforma ca programul de guvernare are obiective pe o perioada mai indelungata, de patru ani, si nu de doar patru luni. Ca si exemplu, a vorbit despre un lucru care se poate regasi in bilantul Guvernului Grindeanu, Cartierul Justitiei care vrea sa reuneasca, pe 11 hectare, instantele judecatoresti.

Ministrul s-a remarcat prin deciziile corecte pe care le-a luat de la investirea in functie, dar si prin modul discret si decent de a face declaratii, chiar si atunci cand a avut ceva de spus sau de reprosat. Cert este ca demisia ministrului Justitiei ramane pe masa, si, in semn de solidaritate cu colegii sai, acesta isi va mentine decizia pana la noi hotarari si planuri!

Salvează

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.