Mitica Dragomir a scapat de inchisoare!

Mitica Dragomir a scapat de inchisoare!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Mitica Dragomir a scapat de inchisoareScandalul dintre Dumitru Dragomir si Adrian Mititelu parea fara sfarsit! Curtea de Apel Bucuresti insa a dat o sentinta definitiva in cazul procesului intentat de Adrian Mititelu catre Micea Sandu si Dumitru Dragomir pentru dezafilierea Universitatii Craiova.

Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare cu excutare, insa nici Mircea Sandu nici Dumitru Dragomir nu vor sta la puscarie o zi! Despagubirile cerute de Adrian Mititelu sunt anulate, care ajungeau chiar la 200 de milioane de euro, o suma cu adevarat fabuloasa. Cand i s-a dat vestea, Mitica Dragomir a izbucnit in lacrimi, sustinand ca in tara noastra, chiar daca esti corect, poti sa intri la puscarie, desi respecti legea.

De asemenea, a sustinut ca nu el a facut ca Universitatea Craiova sa dispara, ci pur si simplu a fost un intermediar, care a respectat regulile FIFA, FRF, UEFA, LPF si nu poate fi acuzat ca a incalcat vreo lege.

“Corleone”, asa cum este poreclit Mitica Dragomir, a anuntat ca el stia din timp ca va avea un proces pe rol, fiind anuntat chiar de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Din fericire, Dumitru Dragomir este acum in afara oricarui pericol legislativ, iar sansa a fost de partea lui. Judecatorul a decis in favoarea sa, si nu isi va petrece o parte din batranete la inchisoare, asa cum s-ar fi asteptat multi. Acesta a actionat corect, conform regulilor si decizia legislativa confirma acest lucru. Fanii Universitatii Craiova au ramas insa foarte dezamagiti de acest deznodamant.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.