Mituri despre Salsa pe care nimeni nu trebuie sa le creada

Mituri despre Salsa pe care nimeni nu trebuie sa le creada

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

poza-1-dansSalsa este un dans cu o istorie extrem de bogata, care a reusit sa depaseasca granitele Americii Latine si sa fie dansat in toata lumea. In Romania, cei care doresc sa danseze Salsa pot cauta dansuri latino Cluj, Bucuresti, Iasi si in general, vor gasi cursuri in majoritatea acestor localitati mari. Aparitia tuturor cluburilor care ofera cursuri de dans este datorata numeroaselor avantaje pe care le ofera acest dans. Totusi, exista multi oameni care nu indraznesc sa incerce sa danseze, pentru ca descopera o multime de mituri.

Care sunt cele mai populare mituri despre Salsa?

1) Salsa necesita talent. Este adevarat ca persoanele care doresc sa danseze la modul profesionist au nevoie de talent. Cei care doresc sa danseze doar pentru a se simti bine insa, au nevoie doar de motivatie, o sala si un antrenor. Indiferent ca este un club de salsa Cluj, un club din Bucuresti sau din alt oras, acesta poate sa fie sursa de buna dispozitie pentru foarte multi pasionati de dans.

2) Locul de provenienta poate sa influenteze capacitatile de dansator. Este unul dintre cele mai stupide mituri care circula prin mediul online. Chiar nu conteaza provenienta, ci doar pasiunea pentru un astfel de dans.

3) Salsa nu este un dans pentru barbatii adevarati. Din contra! Salsa nu afecteaza masculinitatea, ba chiar ii ajuta pe multi barbati sa aiba o imagine cat mai placuta in fata fetelor. Din fericire, din ce in ce mai multe sali care ofera cursuri de dans Cluj sau Bucuresti incep sa numere mai multi barbati la orele de dans, ceea ce este extrem de promitator.

Vezi si:  Cele mai frumoase fotocarti pentru a evada fara sa te misti de pe canapea

4) Cursurile de Salsa se fac doar cu un partener. Chiar si cei care nu au un partener pot sa danseze fara probleme. Este adevarat ca Salsa este un dans in doi, insa in cluburile de dans exista mereu o persoana care poate sa fie perechea de dans.

5) Salile de Salsa sunt doar locuri in care se pot agata persoane de sex opus. Este adevarat ca multe persoane cauta sa isi gaseasca jumatatea in momentul in care merg la dansuri, insa este la fel de adevarat ca majoritatea dansatorilor merg la sala dintr-o pura placere.

Conform celor de la fiestacubana.ro, toate miturile despre salsa incep sa dispara iar acest lucru este concretizat printr-un numar in crestere de oameni care danseaza, ceea ce este mai mult decat imbucurator pentru comunitatea de Salsa din Romania.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.