Moartea lui Naya Rivera – ce a scos autopsia la iveala

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Rezultatele autopsiei corpului actritei Naya Rivera au scos la iveala un lucru de care se temeau apropiatii sai, ca tanara femeie a murit inecata accidental. Singurul supravietuitor al acestei drame teribile, fiul sau de doar 4 ani, va ramane cu siguranta cu traume pe viata.

La cinci zile de la disparitia sa pe lacul Piru din California, corpul neinsufletit al actritei Naya Rivera a fost gasit fara suflare. Un deznodamant tragic pentru familia si apropiatii sai care au sperat pana in ultimul moment la un final fericit. Rezultatele autopsiei practicate asupra corpului neinsufletit al actritei permit autoritatilor sa afle mai multe lucruri cu privire la circumstantele in care si-a pierdut actrita viata.

In cadrul unui comunicat oficial, un medic legist din comitatul Ventura, in apropiere de Los Angeles, a spus ca tanara actrita a fost victima unui inec accidental. Nicio rana nu a fost identificata pe corpul actritei si legistul a precizat faptul ca nu are niciun indiciu asupra faptului ca alcoolul sau drogurile ar fi jucat un rol in cadrul acestei tragedii imense. Analize toxicologice mai detaliate urmeaza sa fie efectuate in urmatoarele zile. Rezultatele autopsiei vin astfel sa confirme temerile apropiatilor actritei.

Actrita si-a salvat fiul. Gasit adormit la bordul barcii pe care o inchiriasera pentru a se plimba, micutul Josey, fructul uniunii tumultoase dintre actrita si Ryan Dorsey, declarase autoritatilor ca a plecat sa inoate impreuna cu mama sa, care a reusit sa il aduca inapoi pe barca, insa ea nu a mai avut putere sa urce pe barca, a fost inghitita de ape. Odata ajuns in barca, baiatul si-a privit mama cum dispare in apa. Un veritabil traumatism pentru un copil atat de mic care va ramane afectat pe viata cu siguranta.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.