Netflix isi cere scuze dupa criticile aspre primite din cauza posterului filmului Cuties

Netflix isi cere scuze dupa criticile aspre primite din cauza posterului filmului Cuties

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Afisul ales de cunoscuta platforma de streaming  Netflix infatiseaza cele patru eroine in varsta de 11 ani in tinute sexy si in tinute lascive.

Netlfix a fost nevoit sa retraga afisul filmului Cuties ales pentru a asigura promovarea lung-metrajului inainte de a fi difuzat. Platforma si-a prezentat in mod oficial scuzele in aceasta joi in mass-media, acuzat pentru faptul ca a hipersexualizat tinerele actrite din film.

Filmul francez Cuties, Mignones in limba franceza, relizat de catre Maimouna Doucouré spune povestea lui Amy, in varsta de 11 ani, care se integreaza intr-un grup de dans. Pentru lansarea filmului, prevazuta pentru miercurea trecuta pe ecranele franceze, distribuitorii au ales un afis in care le putem vedea pe cele patru eroine sarind in mijlocul strazii, in tinute extrem de feminine si sexy, cu sutiene pe sub tricouri.

Netflix recunoaste ca afisul este cam nepotrivit. Schimbare de atmosfera pentru versiunea Netflix. Pe afisul ales de gigantul american in domeniul streamingului, eroinele poarta tinute sexy care le pune in evidenta formele si pozeaza lasciv. Numerosi sunt internautii care condamna acest afis, denunta hipersexualizarea tinerelor fete intr-o perioada preadolescentina.

Netflix a declarat ca regreta profund afisul nepotritiv pe care l-a ales pe contul sau oficial de Twitter. Nu era nici corect, nici reprezentativ pentru acest film francez care a reusit sa castige deja un premiu in cadrul festivalului de la Sundance. netflix a mai adaugat faptul ca au actualizat imaginile si descrierea. Filmul urmeaza sa fie difuzat pe platforma de streaming inceoand cu data de 9 septembrie.

Vezi si:  Cele mai frumoase locuri de vizitat din Bucureşti

Conform regizoarei filmului, Cuties are rolul de a deschide discutia cu privire la normele sociale ciudate pe care femeile invata sa le considera in cele din urma normale de la o varsta extrem de frageda. Un grup de fete care isi desfasoara existenta intr-o societate care impune standarde controversate.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.