Nicolas Cage, casatorit pentru a cincea oara

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Pe data de 16 februarie, Nicolas Cage s-a casatorit cu Riko Shibata, in varsta de 26 de ani, la Las Vegas. Este vorba despre casatoria cu numarul cinci pentru Nicolas Cage.

Pentru a cincea oara in viata, Nicolas Cage s-a casatorit. Conform informatiilor dezvaluite de Daily Mail, actorul s-ar fi casatorit cu partenera sa Riko Shibata, pe data de 16 februarie la Las Vegas. Nicolas Cage a confirmat ulterior aceasta veste si a declarat ca a ales aceasta data drept omagiu pentru tatal defunct al proaspetei sale sotii. De origine japoneza, Riko Shibata, in varsta de 26 de ani, a purtat cu aceasta ocazie un kimono hand made comandat din Kyoto, orasul sau natal. Cativa invitati au fost prezenti printre care Angel Kim, una din fostele sotii ale actorului si fiul lor, in varsta de 15 ani, Kal-el.

Nicolas Cage si Riko Shibata au o relatie de la inceputul anului 2020. Pandemia i-a separat o perioada, au fost nevoiti sa stea departe unul de altul cateva saptamani. Riko Shibata a fost nevoita sa paraseasca orasul New York si s-a reintors la Kyoto. Nicolas Cage a stat o perioada la Nevada si cei doi nu s-au vazut timp de sase luni. Actorul a declarat ca sunt extrem de fericiti impreuna si, in cele din urma Nicolas Cage ca a decis sa o ceara in casatorie si ca s-au logodit pe FaceTime. In plus, actorul a mai declarat ca i-a trimis inelul de logodna prin posta.
Care sunt primele patru sotii ale actorului Nicolas Cage?

Inainte de a se casatori cu Riko Shibata, cu 30 de ani mai tanara decat ea, Nicolas Cage a fost casatorit cu alte patru femei. Intre 1995-2001 a fost casatorit cu Patricia Arquette. Intre 2002-2004 a fost casatorit cu Lisa Marie Presley. Intre 2004-2016 a fost casatorit cu Alice Kim, mama fiului sau. In 2019, Nicolas Cage a fost casatorit, timp de patru zile, cu Erika Kookie.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.