Noua versiune de Windows 11 este disponibila, iata cum poti descarca ISO-ul

Noua versiune de Windows 11 este disponibila, iata cum poti descarca ISO-ul

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Microsoft a lansat noua versiune 24H2 a Windows 11. Aceasta actualizare poate fi deja descarcata de catre membrii programului Insider. Oricine poate participa, iar noi iti vom explica cum.

Windows 11 va primi traditionala mare actualizare in luna octombrie. Dar daca esti nerabdator, nu trebuie sa astepti pana atunci pentru a incepe sa il folosesti. Versiunea 24H2 a Windows 11 este deja disponibila pentru a fi descarcata de catre Insiders.

Ca de obicei, poti utiliza noile caracteristici in avans, accesand canalul Release Preview. Bineinteles, aceasta este o versiune beta, deci este potential plina de erori si nu este inca finalizata. Dar este suficient de stabila pentru a fi testata de publicul larg.

Cum pot accesa noua versiune de Windows 11?

Aceasta versiune 24H2 a Windows 11 nu va revolutiona sistemul de operare, dar aduce o serie de imbunatatiri pentru a spori confortul utilizatorului. Cea mai notabila dintre acestea este introducerea imaginilor de fundal HDR, care ii va incanta pe utilizatorii cu ecrane compatibile. Compatibilitatea cu Wifi 7 este, de asemenea, pe ordinea de zi, la fel ca si un nou mod de economisire a energiei, comanda SUDO pentru gestionarea drepturilor si un nou meniu derulant in bara de sarcini.

Evident, inteligenta artificiala Copilot va fi si ea in centrul atentiei, deoarece Microsoft isi propune sa o transforme in elementul central al functionarii Windows 11 si 12.

Poti instala aceasta noua versiune de Windows 11 chiar acum. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te inscrii pe canalul beta, care este deschis pentru toata lumea:

Deschide Windows Settings si acceseaza fila Windows Update

Vezi si:  Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control la Posta Romana

Fa clic pe Windows Insider Program

Fa clic pe Getting Started (Incepe)

Conecteaza -te la contul Microsoft

Selecteaza Release Preview

Repornieste PC-ul

Windows 11

Esti acum inregistrat in programul Insider si pti descarca ISO de pe pagina dedicata. Pentru a face acest lucru, selecteaza pur si simplu canalul Windows 11 Release Preview din lista derulanta.

Vei avea apoi ISO pentru a instala aceasta noua versiune fie pe PC-ul tau, fie pe un alt computer cu ajutorul unei chei de instalare USB create cu acesta.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.