O calatorie neasteptat de placuta cu trenul

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

calatorie cu trenulCalatoriile cu trenul consider ca sunt cele mai comode si sigur mijloc de transport. In Romania peste jumatate de milion de persoane circula cu trenul din diferite motive. Iata de ce recomand acest mijloc de tranpost:

  • Panoramele, pe care le ratezi cand esti cu masina, dar si pentru faptul ca trenul ajunge in locuri inaccesibile masinii
  • Confort, spatiul pentru calator este mai generos decat la celelalte mijloace de transport, la care se adauga viteza constanta a trenului
  • Un mare avantaj, lipsa evenimentelor din trafic
  • Cunosti oameni noi, socializezi
  • Prizele pentru incarcarea telefonului, tableta, laptop
  • Tipul transportilui este unul ecologic, tipul de alimentare fiind energie electrica
  • Lipsa curbelor si a serpentinelor, incluzand lipsa raului de masina
  • Tot timpul calatoriei il poti folosi cu folos: citind, studiind, etc.

Pentru a beneficia de toate precizate mai sus am lansat aplicatia Mersul Trenurilor, complet gratuita cu numeroase avantaje. Conceputa pentru telefonul tau mobil, insa scalabila pentru orice device, poti afla orarul trenurilor, distanta, durata calatoriei, pretul pentru fiecare clasa, poti aplica filtre dupa tipul de tren, ora, zi si multe altele.

Pentru o experienta unica, in premiera CFR Calatori a introdus rute cu plecare din Bucuresti Nord, pana in Salonic (Grecia) cu curse o data pe saptamana. Pretul unui astfel de bilet va fi de 45 de euro la clasa a II si 53 euro pentru clasa I. Singurul dezavantaj ar fi timpul calatoriei fiind de aproximativ 17 ore, cu 7 ore mai mult decat cu masina propie.

Acesta nu este singura destinatie in care poti ajunge cu trenul din capitala Romaniei. Turcia si Bulgaria sunt noile destinatii cu un pret care face sa merite si mai tare deplasarea cu acest mijloc de transport.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.