O sora guraliva este excelenta pentru sanatatea noastra

O sora guraliva este excelenta pentru sanatatea noastra

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Ai o sora care vorbeste fara incetare? Inceteaza sa te mai superi pe ea sau sa ii reprosezi acest lucru si mai degraba multumeste-i deoarece datorita ei moralul tau este ridicat. Da, exact cum ai auzit. Conform unui studiu american, a avea o sora guraliva este ca si cum ai avea la indemana un antidepresiv natural.

In copilarie, sora ta iti spunea o multime de povesti, care mai de care mai amuzante, inca de dimineata, navalea pur si simplu in camera ta, cand tu abia ai deschis ochii si te chinuiai sa te trezesti? Odata ajunsa la varsta adulta te suna zilnic pentru a-ti povesti cate in luna si in stele. Nu te superi pe ea doarece faptul ca ai o sora guraliva se dovedeste a fi un lucru excelent pentru moralul tau.

Numeroase avantaje
Conform unui studiu publicat in Journal of Family Psychology, a creste impreuna cu una sau mai multe surori guralive este un lucru excelent pentru dezvoltarea personala si ar actiona asupra sanatatii noastre mentale, ne sporeste increderea in propriile forte. Conform acestui studiu faimos a reusi sa comunici in mod eficient cu ceilalti insa a sti in egala masura sa asculti constituie o etapa cheie in procesul de invatare a cunoasterii sinelui. Conform specialistilor, o sora mai mare sau mai mica, actioneaza asemeni unui anti depresiv natural.

Insa asta nu este totul. Studiul adauga faptul ca acei copii care au crescut alaturi de o sora mai mare sau mai mica sunt mai deschise spre comunicare si au mai mari sanse sa fie fericite in viata de zi cu zi. In plus, o sora are adesea rolul de unitate si de coeziune in sanul unei familii ceea ce este excelent in ceea ce priveste rezolvarea unor conflicte.

Vezi si:  Cum alegi cadourile pentru femeile sofisticate

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.