Obiceiuri la care trebuie sa renunti pentru a fi mai fericit

Obiceiuri la care trebuie sa renunti pentru a fi mai fericit

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Esti singurul/singura in masura sa faci acest lucru…

Este un adevarat mister: de ce oamenii continua sa pastreze obiceiuri si emotii care ii fac nefericiti? Te-ai gandit ca cel mai bine ar fi sa renunti la unele lucruri care nu functioneaza si sa incepi sa profiti de momentul prezent?

Incepand cu azi, renunta la lucrurile care nu iti mai folosesc si tine cont de faptul ca o viata fericita nu creeaza oameni fericiti ci, din contra, persoanele fericite creeaza vieti fericite.

Renunta la nevoia de a avea intotdeauna dreptate

Nevoia de a avea mereu dreptate a pus punct unui numar mare de relatii si cauzeaza mult stres si suferinte inutile. Daca esti convins de faptul ca ai dreptate, nu trebuie sa iti consume energia pe certuri inutile, discutii care nu duc nicaieri deoarece respectiva persoana cu care ai conflicte va realiza in cele din urma ca nu are dreptate.

Renunta sa mai faci totul de una singur/a

Cu siguranta iti doresti sa fii super erou sau super eroina, sa poti sa le faci pe toate fara ajutor insa nimeni nu iti cere acest lucru. Oamenii au nevoie unii de altii si daca ceri ajutorul unei persoane asta nu inseamna ca esti neajutorat sau mai putin erou.

Renunta la nevoia de a controla totul

Sub presiunea timpului se ascunde o ingrijorare conform careia, in orice moment, totul se poate schimba. Nu poti controla nici timpul nici actiunile celorlalti si, cu cat realizezi mai rapid acest lucru, cu atat mai rapid vei inceta sa te simti atat de frustrat.

Renunta la ideile fixe

Daca esti in pana de idei si ai idei fixe, nu accepti alte eventualitati sau scenarii, atunci nu faci decat sa acumulezi frustrari si nimic nu merge conform planului. Fii mai flexibila si incearca sa te adaptezi la toate situatiile.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/lifestyle/327976/les-habitudes-a-abandonner-pour-etre-plus-heureux

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.