Optimizarea site-ului si 4 pasi in realizarea ei

Optimizarea site-ului si 4 pasi in realizarea ei

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

optimizare siteCompaniile care isi dezvolta afacerea nu se gandesc de la bun inceput la o strategie de dezvoltare a website-ului. Administratorii investesc sume colosale in promovarea imaginii firmei prin procedee traditionale de marketing si PR, iar rezultatele nu sunt intotdeauna cele scontate. Planul afacerii tebuie gandit de la bun inceput astfel incat sa se potriveasca evolutiei “business-ului” respectiv. De aceea, strategia de promovare trebuie actualizata pentru noua piata. Website-ul unei afaceri trebuie integrat in strategia de dezvoltare a acesteia.

Tot ce tine de promovare site prin optimizare SEO trebuie gandit si integrat inteligent in stratega si mix-ul actual de marketing. Campaniile de SEO pot fi realizate de orice firma SEO profesionista si aceasta trebuie contactata chiar inainte de a realiza website-ul. Este mai usor sa creezi corect de la inceput fata de momentul in care ar trebui sa repari ceva realizat intr-un mod eronat.

Campanii SEO inteligente pentru debutul unui site

Cei de la www.seopower.ro ofera cateva sfaturi pentru optimizarea unui website inca de la realizarea lui.

1. Optimizarea link-urilor existente in interiorul site-ului. Link-urile interne sunt reprezentate de orice link din interiorul site-ului care directioneaza utilizatorul pe o alta pagina fata de cea pe care a intrat. Textul din denumirea link-ului este cunoscut ca si “anchor text”. Ideal este ca textul din link sa fie realizat intr-un mod descriptiv.

2. Optimizarea codurilor. Website-urile care au codurile scrise intr-un mod deficitar sunt subestimate de catre motoarele de cautare deorece acestea nu vor afisa corect paginile website-ului in toate modelele de browser. S-ar putea sa nu poata fi rezolvate total problemele, mai ales ca social media (de exemplu Facebook) poate cauza dificultati, dar ar trebui incercat sa se minimizeze pe cat posibil orice situatie nefavorabila

Vezi si:  Service onlaptop pentru defectiuni si inlocuiri

3. Optimizarea SEO in ceea ce priveste comportamentul utilizatorilor ce viziteaza site-ul. Pentru a avea o rank-are organica, trebuie sa fie studiat comportamentul utilizatorului. Esenta consta in a cerceta ce il face pe utilizator sa stea pe site si sa navigheze in interiorul lui si ce-l determina sa plece. Unul dintre pasii importanti este sa fie configurate corect pentru website-ul respectiv: “Google Analytics” si “Google Webmaster Tools”. Studiul comportamentului utilizatorului trebuie sa contina: analiza paginilor care au succes si a celor mai putin vizitate prin luarea in considerare a ratei per clic, a ratei de respingere, timpul petrecut pe site, paginile de iesire si fluxul de vizitatori.

4. Optimizare SEO a site-ului prin “link building”. Link-urile de pe alte site-uri catre site-ul ce trebuie optimizat SEO demonstreaza motoarelor de cautare ca site-ul respectiv este cunoscut. Si acest lucru poate fi luat in calcul atata timp cat sunt link-uri de calitate de pe site-uri calitative. Acest mod de promovare SEO (ex: http://seopower.ro/servicii-optimizare-site.html) poate fi realizat cand continutul creat trebuie sa convinga intr-un mod natural ca sa poata fi creat link catre informatia respectiva si aceasta sa fie share-uita pe alte site-uri sau pe platformele de “social media” (Facebook, Twitter, Google +, etc…).

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.