Outlander sezonul 5, o moarte explicata de autoare

Outlander sezonul 5, o moarte explicata de autoare

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In episodul 5 al sezonului 5 din Outlander, disponibil incepand cu luni, 16 martie 2020, un personaj moare, ucis de unul din personajele serialului. Insa este aceasta moarte cu adevarat necesara? Autoarea romanului care a inspirat acest serial, Diana Gabaldon, a vorbit despre acest subiect in cadrul unui interviu.

Dupa reintoarcerea lui Stephen Bonnet, familia Fraser au de trecut un nou pericol in episodul 5. Mai precis, Jamie se afla intr-o situatie compromitatoare – locotenentul Knox era pe punctul de a descoperi ca se afla in stransa legatura cu Murtagh. Pentru a-si proteja nasul – si de a se proteja pe el insusi – Jamie ucidea soldatul prin strangulare, ascunzand mai apoi aceasta crima, facandu-i pe toti sa creada ca a disparut in urma unui incendiu.

Contrar numarului mare de personaje, locotenentul Knox nu exista in romanele lui Diana Gabaldon care au inspirat serialul Outlander. Insa autoarea care este de altfel consultanta pentru acest serial a evocat in cadrul unui interviu acordat gestul drastic efectuat de Jamie : pentru aceasta, Jamie, interpretat de actorul Sam Heughan nu a avut pur si simplu de ales, trebuia sa il ucida pe Knox pentru a se proteja pe sine insusi. Jamie are o aventura speciala cu militia, incearca sa mearga pe aceasta linie intre a nu fi declarat un tradator si a nu permite ca nasul sau sa fie spanzurat. Insa atunci cand este provocat, este nevoit sa raspunda, sa actioneze. Am putea spune ca nu a avut de ales deoarece din momentul in care Knox citeste aceasta lista este demascat.

Vezi si:  Maraton de stand-up pe acoperisul parcarii primariei Cluj

Insa asta nu este totul, conform autoarei Diana Gabaldon, Jamie nu a dorit sa se protejeze doar pe el insusi ci sa il protejeze si pe Murtagh. Are si un motiv personal de a-l ucide pe Knox cu alte cuvinte…

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.