Pardoseli epoxidice: top 5 avantaje pe care le asigura aceste tipuri de suprafete

Pardoseli epoxidice: top 5 avantaje pe care le asigura aceste tipuri de suprafete

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Din categoria de pardoseli industriale, cele mai apreciate si mai frecvent implementate sunt cele formate din rasini epoxidice. Reprezinta un trend in domeniul constructiilor si vin la pachet cu multiple avantaje, superioare sistemelor de finisaj din trecut. In zonele de lucru cu trafic greu si utilaje de mare gabarit, aceste suprafete se remarca printr-o rezistenta mecanica extraordinara.

Din punct de vedere estetic, de asemenea, inscriu toate punctele. Afla mai multe detalii despre gama de pardoseli epoxidice si descopera de ce aduc o contributie esentiala, in orice tip de cladire unde sunt implementate. Iata si gama de pardoseli poliuretanice: https://pardoseliindustriale.ro/pardoseli-poliuretanice/, sau de alte tipuri, in cel mai sigur loc.

 

Mascheaza perfect defectele de la nivelul podelelor

Pardoselile epoxidice sunt o solutie optima pentru mascarea defectelor de la nivelul suprafetelor. Se aplica sub forma lichida, de unde si omogenitatea acestor suprafete, perfect plane si nivelate. Nu prezinta nici rosturi, nici imbinari, nici spatii neacoperite. De la spatiile de tip industrial, pana la proiectele rezidentiale, de la hale si depozite sau centre comerciale, pana la cladiri cu specific recreational, sunt frecvent intalnite.

 

Sunt deosebit de rezistente la presiune

Pardoseala epoxidica este o solutie avantajoasa, atunci cand vorbim de spatii unde traficul greu si intens este o realitate constanta. Rezista cu brio la presiune si – in aceeasi masura – sunt foarte usor de intretinut. Acolo unde sunt utilaje de mare tonaj, dar si un stres mecanic constant, pardoselile formate din rasini epoxidice sunt o buna solutie, mai ales ca vin la pachet cu un aspect estetic extrem de placut. Merita!

Vezi si:  Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control la Posta Romana

 

Se intretin foarte usor pe termen lung

Tocmai datorita faptului ca se aplica in forma lichida, formeaza o suprafata perfect neteda care este si foarte usor de curatat. Din acest motiv, pardoselile epoxidice sunt prima optiune pentru spatiile sterile, fie ca vorbim de farmacii, fie de alte cladiri din domeniul medical sau din industria alimentara. Usurinta de curatare le determina aplicarea si in alte tipuri de proiecte, cum ar fi cele din domeniul hotelier.

 

Au o durata indelungata de viata

Gama aceasta de pardoseli se remarca si prin durata indelungata de viata. Chiar si in conditii agresive de mediu, se poate observa durabilitatea acestor suprafete. Aspectul estetic valoros este determinat si de rezistenta pardoselilor. Este considerata o varianta castigatoare pentru showroom-uri, centre comerciale sau institutii publice, tocmai din acest motiv. Pardoselile epoxidice se implementeaza si in aeroporturi.

 

Avantajele sunt mai mari decat investitia

Raportul dintre calitate si pret este unul favorabil. Merita sa faci aceasta investitie, daca vrei sa te bucuri de proprietatile extraordinare ale pardoselilor epoxidice. Functionalitate, rezistenta, durabilitatea, usurinta in intretinere, dar si aspectul estetic – sunt motive care determina aceasta buna alegere. Merita!

 

Pardoseliindustriale.ro, solutia nr.1 in materie de pardoseli epoxidice si nu numai

Vrei sa colaborezi cu cea mai buna si mai exigenta echipa? Pardoseliindustriale.ro e cel mai bun partener! Calitatea fara compromis este misiunea acestei echipe, extrem de bine instruite in domeniul pardoselilor. Toate materialele folosite beneficiaza de un plus de rezistenta si durabilitate, iar procedeele si tehnicile de aplicare tin cont de ultimele tendinte din industria constructiilor.

Vezi si:  Noi proteste anti-Guvern in capitala si in tara

Pardoseliindustriale.ro are o vasta experienta pe piata, timp in care s-a implicat in proiecte multiple, de la cele mai simple, la cele complexe. Solutiile ingenioase pe care le implementeaza se ridica la standardele exigente ale clientilor din portofoliu. Colaboreaza cu Pardoseliindustriale.ro pentru pardoseli epoxidice implementate impecabil!

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.